Kuato Design Pharaoh Fuzz clone
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Kuato Design Pharaoh Fuzz clone
Nemam sad zvučnjake u kancu da čujem ovo, al kad smo ga Dvejnara i ja ložili onomad u bigzu direkt u Bassmana, tu ništa nije falilo, ni muda, ni dupea, ni gejna, ni tridejca, jednostavno sve pokriveno.
nebojsak wrote:Nemam sad zvučnjake u kancu da čujem ovo, al kad smo ga Dvejnara i ja ložili onomad u bigzu direkt u Bassmana, tu ništa nije falilo, ni muda, ni dupea, ni gejna, ni tridejca, jednostavno sve pokriveno.

zvuk za katalog
ne sujmam,ne sujmam.onaj erosmit iz dzet siti klipa i dan danas ne mogu da izbacim iz glave koliko sam slus'o.
koji je to klip tebrice?
pa ti si ga prvi kacio 'bem mu sunce:
http://www.youtube.com/watch?v=mc6A7GIFZ8o
u sadzested prvi klip:eko eko od wizarda,kakva pobjeda

ah to, pa da
ma taj lik, David, iz JetCity Music rastura kako svira i kako snima! svi njegovi intro-i su predivno snimljeni i producirani, car.
Odlichno ti zvuchi ovo Duane, ja sam ti reko i kad si bio kod mene sa tim Epi-jem [pretpostavljam da je to] da mu taj bridge magnet bash ima lep ujed za ove sludge fazone. koji si tremolo koristio ovde? bash ga choppuje
EDIT: setio sam se, pa tremolo sa Vox-a
dobro zvuchi skroz
Bratjela aj snimi samo kratko na podeshavanju koje sam ti malopre tamo naveo u postu, znachi uber gejnazha. tone pot skroz levo a highs skroz odvrni na max. a onda u zavisnosti od toga ako je ipak mutan a ne bi trebalo,samo malo mrdni tone pot. aj kortexari za ljubav

Odlichno ti zvuchi ovo Duane, ja sam ti reko i kad si bio kod mene sa tim Epi-jem [pretpostavljam da je to] da mu taj bridge magnet bash ima lep ujed za ove sludge fazone. koji si tremolo koristio ovde? bash ga choppuje
EDIT: setio sam se, pa tremolo sa Vox-a

Bratjela aj snimi samo kratko na podeshavanju koje sam ti malopre tamo naveo u postu, znachi uber gejnazha. tone pot skroz levo a highs skroz odvrni na max. a onda u zavisnosti od toga ako je ipak mutan a ne bi trebalo,samo malo mrdni tone pot. aj kortexari za ljubav
Ovo mi se dojmi jbt?umart wrote:pa ti si ga prvi kacio 'bem mu sunce:
Ovo sto si okacio. Saund faraona.
Last edited by MUzzY on 27 Sep 2012, 17:12, edited 1 time in total.
aj snimiću sjutra, moram da ga panjim, mnoogoo je glasan, a matori spava, kad bi ga sad upalio na presek, izbuzdovanio bi me ćaćaCortex wrote:
samo mi recite, u odnosu na kabinet, gde postaviti mikrofon?
preshiroka tema jbg, al kapiram da ce ti Muzzy reci kako za najdefinisaniji hi-gain sound bez lo-fi-a
kako god ga postavljao samo nekoj direktno u centar. ja bi ga odaljio jedno 10cm a stavio ga negde na pola od ivice kabineta do centra zvuchnika, naravno ako ce da se panji amp valjano

kako god ga postavljao samo nekoj direktno u centar. ja bi ga odaljio jedno 10cm a stavio ga negde na pola od ivice kabineta do centra zvuchnika, naravno ako ce da se panji amp valjano
Nemoj da zekis bre Cortex, evo dao sam mu univerzalni video hau-tu 

aman,malo sale,ne bukvalisi toliko,nije dobro za kardiovaskularni sistemMUzzY wrote:Ovo sto si okacio. Saund faraona.

Ma... zanemari
3 dana sam editovao trake bubnja i ovo mi dodje kao terapija!