Mark IIc+ take 2

Izrada, održavanje, saveti...

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

Post Reply
Dersu Uzala

Re: Mark IIc+ take 2

Post by Dersu Uzala » 09 Feb 2013, 10:22

dweezil wrote:
Dersu Uzala wrote:Moj kredibilitet je davno uspostavljen u svetu.
:lol: u vaseljeni i celoj galaktickoj imperiji
:1:

You trying to be smarty pants?

dweezil

Post by dweezil » 09 Feb 2013, 11:22

ccc...ko s dersuom fuzzeve sadi, o glavu mu se obijaju :bambi:

majtimika

Post by majtimika » 09 Feb 2013, 12:17

Dersu Uzala wrote:Nasrali ste se Rocketu, a Bancika je samo novi RR. Nista bolji. Stavise, jos gori folirant.

ajde brate nemoj tako, iskuliraj , mala prepirka je ok, ali da mu kazes da je gori od roketa, brate za takvu uvredu se ovde livor poteze. :ziveli:

bancika

Post by bancika » 09 Feb 2013, 14:05

you got me chief...unosni IT posao mi je samo paravan, zapravo pokusavam da se obogatim praveci pojacala u Srbiji...well done :bravo:

Cortex
The Necromancer

Post by Cortex » 09 Feb 2013, 15:57

majtimika wrote:
Dersu Uzala wrote:Nasrali ste se Rocketu, a Bancika je samo novi RR. Nista bolji. Stavise, jos gori folirant.

ajde brate nemoj tako, iskuliraj , mala prepirka je ok, ali da mu kazes da je gori od roketa, brate za takvu uvredu se ovde livor poteze. :ziveli:
:lol: :lol: :lol:

tanjeze

Post by tanjeze » 09 Feb 2013, 16:35

dersu, u redu za diletante... , ali sta sa bancikom?

nisam nikada video da je covek srao po nekome, pravi to sto pravi i prezentuje u svojoj temi, mozda moze bolje, mozda moze gore, ne skace nikome na glavu

suzi malo tu rafalnu paljbu od 360 stepeni

komil

Post by komil » 10 Feb 2013, 14:33

bancika wrote:you got me chief...unosni IT posao mi je samo paravan, zapravo pokusavam da se obogatim praveci pojacala u Srbiji...well done :bravo:
Svima koji prate bancikine oglase je jasno da on prodaje svoje naprave često i ispod cene delova koje je upotrebio (pogotovo još kad se uračuna i poštarina dok je naručivao iz belog sveta).. Ali ono što meni smeta je ova klima kad neko kao mora da se opravdava time da nije zaradio ništa od svog rada?! :O.o: Jbt, pa i da je zaradio - nije ukrao! Meni je ra prozivka da li je neko zaradio totalno suluda :O.o: To nisam video u inostranstvu a pogotovo ne na inostranim forumima, a suprotnih primera ima pregršt (gde se ljudi ohrabruju da na svom radu i zarade, pa makar i njihov rad ne bio najbolje što postoji). Jedan veliki razlog je zato što ne razumem šta ima ko da gleda u džep drugoga. Drugi razlog je što to u realnosti zaista nema veze. Budimo realni, na "profi" tržištu pojačala ima diletanata, loših pojačala ohoho (kao i svakoj oblasti). Čak mnoga loša rešenja postignu nešto na tržištu (iz nekog već razloga). Zato je dosta nevažno i da li je bancika profi ili hobista. Ako ima neko brate da mu konkretno prigovori za nešto - nek prigovori konkretno... to je jedino pošteno i korisno. Sve drugo je skretanje na teren besmislenih ličnih uvreda i besmislenih tema..

dweezil

Post by dweezil » 10 Feb 2013, 17:27

komil wrote:
bancika wrote:you got me chief...unosni IT posao mi je samo paravan, zapravo pokusavam da se obogatim praveci pojacala u Srbiji...well done :bravo:
Svima koji prate bancikine oglase je jasno da on prodaje svoje naprave često i ispod cene delova koje je upotrebio (pogotovo još kad se uračuna i poštarina dok je naručivao iz belog sveta).. Ali ono što meni smeta je ova klima kad neko kao mora da se opravdava time da nije zaradio ništa od svog rada?! :O.o: Jbt, pa i da je zaradio - nije ukrao! Meni je ra prozivka da li je neko zaradio totalno suluda :O.o: To nisam video u inostranstvu a pogotovo ne na inostranim forumima, a suprotnih primera ima pregršt (gde se ljudi ohrabruju da na svom radu i zarade, pa makar i njihov rad ne bio najbolje što postoji). Jedan veliki razlog je zato što ne razumem šta ima ko da gleda u džep drugoga. Drugi razlog je što to u realnosti zaista nema veze. Budimo realni, na "profi" tržištu pojačala ima diletanata, loših pojačala ohoho (kao i svakoj oblasti). Čak mnoga loša rešenja postignu nešto na tržištu (iz nekog već razloga). Zato je dosta nevažno i da li je bancika profi ili hobista. Ako ima neko brate da mu konkretno prigovori za nešto - nek prigovori konkretno... to je jedino pošteno i korisno. Sve drugo je skretanje na teren besmislenih ličnih uvreda i besmislenih tema..
:1: :bambi:

Nedalm
Urednik

Post by Nedalm » 10 Feb 2013, 17:56

^potpisujem
Na stranim forumima, nevezano za tematiku, ako neko nesto ne zna, ili je pogrijesio, onda mu se objasni sta je lose uradio, i to bez nekakvih nadmenih komentara i licnih napada (u stilu "ja znam - ti ne znas"). Na diysb nikad nisam vidio da se neko pokacio, a pratim forum vec 5 godina.
Ovdje non stop neko nekog napada, eo Dersu vec drugi put opleo po Banciki, i time unistio evo vec drugu temu (prva je bila Tas Paul).
Vidim dosta clanova zna dersua, ja ga ne poznajem, ali, iz moje perspektive, a i iz perspektive ostalih koji ga ne poznaju, ovo izgleda vrlo ruzno i neozbiljno, i potpuno nepotrebno.
Ne vidim smisao ovakvog ponasanja, narocito prema clanu koji je toliko uradio za DIY zajednicu u svijetu.
Vidim da bancika ne zaradjuje na onome sto prodaje, i predstavio je svoj rad i dao uputstva drugima kako da i oni sebi naprave. On je to predstavio BESPLATNO.
Ljudi poput bancike, ljudi koji dijele svoje znanje sa drugima, su podigli zajednicu pedal/amp buildera.
Ocigledno je da je u Srbiji nepoznat duh zajednice i zahvalnosti, cim se desavaju ovakve situacije.

Smatram da je ova citava pljuvacina ruglo ovog foruma i da bi je moderatori trebali izbrisati.

MUzzY

Post by MUzzY » 11 Feb 2013, 17:30

Evo setio sam se uredjaja! :)

http://www.two-notes.com/

Mislim da je ovo upravo ono sto trazis i sto ti treba :)

bancika

Post by bancika » 11 Feb 2013, 17:36

e, naleteo sam slucajno na njega juce dok sam gledao review palmer PDI-03, cool spravica. Ovaj mali C.A.B bi mi leg'o kao budali samar

Image

Dersu Uzala

Post by Dersu Uzala » 18 Feb 2013, 09:38

majtimika wrote:

Znas kako, i RR je bio legenda ovde svojevremeno. Voleo je da besedi letnji dan do podne. Pa je bilo sta je bilo, nisam ja tome kumovao, vi ste. So, more of the same. Priucen decko, trudi se, nije da se ne trusi, ali se trusi da se proda, ne da 'emancipuje' raju. A sta ja znam matori, meni sve to izgleda kao self-promotion, sad ako ces da me razapnes na krst, doturi i neko pice, bice mi lakse. :bambi:

Dersu Uzala

Post by Dersu Uzala » 18 Feb 2013, 09:39

tanjeze wrote:dersu, u redu za diletante... , ali sta sa bancikom?

nisam nikada video da je covek srao po nekome, pravi to sto pravi i prezentuje u svojoj temi, mozda moze bolje, mozda moze gore, ne skace nikome na glavu

suzi malo tu rafalnu paljbu od 360 stepeni
Nije ni RR srao po nekom u pocetku. Onda s eispostavilo to sto se ispostavilo. Kazem, stajaznam, lepo tebi, lepo vama. :ziveli:

Dersu Uzala

Post by Dersu Uzala » 18 Feb 2013, 09:43

Nedalm wrote:^potpisujem
Na stranim forumima, nevezano za tematiku, ako neko nesto ne zna, ili je pogrijesio, onda mu se objasni sta je lose uradio, i to bez nekakvih nadmenih komentara i licnih napada (u stilu "ja znam - ti ne znas"). Na diysb nikad nisam vidio da se neko pokacio, a pratim forum vec 5 godina.
Ovdje non stop neko nekog napada, eo Dersu vec drugi put opleo po Banciki, i time unistio evo vec drugu temu (prva je bila Tas Paul).
Vidim dosta clanova zna dersua, ja ga ne poznajem, ali, iz moje perspektive, a i iz perspektive ostalih koji ga ne poznaju, ovo izgleda vrlo ruzno i neozbiljno, i potpuno nepotrebno.
Ne vidim smisao ovakvog ponasanja, narocito prema clanu koji je toliko uradio za DIY zajednicu u svijetu.
Vidim da bancika ne zaradjuje na onome sto prodaje, i predstavio je svoj rad i dao uputstva drugima kako da i oni sebi naprave. On je to predstavio BESPLATNO.
Ljudi poput bancike, ljudi koji dijele svoje znanje sa drugima, su podigli zajednicu pedal/amp buildera.
Ocigledno je da je u Srbiji nepoznat duh zajednice i zahvalnosti, cim se desavaju ovakve situacije.

Smatram da je ova citava pljuvacina ruglo ovog foruma i da bi je moderatori trebali izbrisati.
Jedno desetak puta sam mu vec objasnio sta je on to 'lose uradio' i sta 'ne zna'. I ne samo njemu. Idi unazad 4-5 godina i upijaj znanje. Lako je srati. :bambi: :ziveli:

bancika

Post by bancika » 18 Feb 2013, 11:20

ja se nikad nisam predstavljao za nista vise od entuzijasticnog amaterskog sviraca/graditelja i jos amaterskijeg snimaca koji deli to sto je naucio/napravio sa zainteresovanima....bez ikakvih interesa i losih misli.

Ti, on the other hand, si ultra-skolovani elektronicar koji nije napravio ni jedno pojacalo vredno pokazivanja, godlike svirac koji nije postavio ni jedan klip (ili sam propustio te epic win postove?). A opet dajes sebi za pravo da delis pravdu ovde i sudis svima. Osim sto imas boogie i kineskog petrucci-ja, sta si zapravo uradio u zivotu (i nemoj da kazes da si renomiran u svetu i da ne treba da nista dokazes)? Malo je tuzno kad vidis matorog coveka da se raspravlja kao f-ing teenager. :bambi:

Post Reply