nebojsak wrote:Ja regularno koristim DD-7, meni to do jaja pjedal.
Da li si upoređivao možda DD-7 sa Flashback-om ili Hardwire ?
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
nebojsak wrote:Ja regularno koristim DD-7, meni to do jaja pjedal.
Da li bi samo napisao koja je pedala u pitanju?Rockatansky wrote:OK kada vec pricamo o tome, ajde jedno pitanje, da ne otvaram temu...
Imao sam taj neki kineski jeftini dilej... I malo mi je smetalo sto je vreme ponavljanja bilo kratko. Ne znam zasita koliko, nije ni pisalo na njoj koliko, samo min-max... Ali ono sto mi je vise mnogo smetalo je sto, tako sam ja imao neki cudan utisak, ako odsviram 1 ton, ili akord, on ce da ga ponavlja koliko ga podesim puno ili malo, krato ili dugo...
Ali ako odsviram neku sekvencu, nekoliko tonova, uglavnom ce ponavljati - ili ja tako samo imam utisak - samo poslednji ton...
Dakle za ono sto ja hocu to je neupotrebljivo. Ja sam ga koristio kao reverb, tako je radio OK, ono smanjim jako vreme i povecam broj ponavljanja i dobije se slocan utisak, ali dilej je bio sra....
Dakle, jel to zbog nekog tipa pedale, ili je to jednostavno samo zato sto je krsh pedala?
Nisam upoređivao 1 na 1, Flashback sam isprobavao nešto kratko i svideo mi se, teo da pazarim od drugara koji šljaka u zagrebačkom artistu pošto ima neke popuste za sebe i drugare, al onda je Nemanja uleteo sa prodajom dedesedmice za ok pare, i reko što da se drkam sa poštom ili da čekam da neko dolazi iz ZG.tocilj wrote: Da li si upoređivao možda DD-7 sa Flashback-om ili Hardwire ?
Bih kada bih mislio da je neko nekad cuo za to...tocilj wrote:Da li bi samo napisao koja je pedala u pitanju?Rockatansky wrote:OK kada vec pricamo o tome, ajde jedno pitanje, da ne otvaram temu...
Imao sam taj neki kineski jeftini dilej... I malo mi je smetalo sto je vreme ponavljanja bilo kratko. Ne znam zasita koliko, nije ni pisalo na njoj koliko, samo min-max... Ali ono sto mi je vise mnogo smetalo je sto, tako sam ja imao neki cudan utisak, ako odsviram 1 ton, ili akord, on ce da ga ponavlja koliko ga podesim puno ili malo, krato ili dugo...
Ali ako odsviram neku sekvencu, nekoliko tonova, uglavnom ce ponavljati - ili ja tako samo imam utisak - samo poslednji ton...
Dakle za ono sto ja hocu to je neupotrebljivo. Ja sam ga koristio kao reverb, tako je radio OK, ono smanjim jako vreme i povecam broj ponavljanja i dobije se slocan utisak, ali dilej je bio sra....
Dakle, jel to zbog nekog tipa pedale, ili je to jednostavno samo zato sto je krsh pedala?
Ja nisam DD-7, a ove dvije jesam....Flashback već i ptice na grani znaju, ali moram da kažem da je Hardwire brutalan delay a može nov da se nađe za 80-tak evra.nebojsak wrote:Nisam upoređivao 1 na 1, Flashback sam isprobavao nešto kratko i svideo mi se, teo da pazarim od drugara koji šljaka u zagrebačkom artistu pošto ima neke popuste za sebe i drugare, al onda je Nemanja uleteo sa prodajom dedesedmice za ok pare, i reko što da se drkam sa poštom ili da čekam da neko dolazi iz ZG.tocilj wrote: Da li si upoređivao možda DD-7 sa Flashback-om ili Hardwire ?
Hardwire nisam isprobavao.
A da, znam za DaphonRockatansky wrote:Bih kada bih mislio da je neko nekad cuo za to...tocilj wrote:Da li bi samo napisao koja je pedala u pitanju?Rockatansky wrote:OK kada vec pricamo o tome, ajde jedno pitanje, da ne otvaram temu...
Daphon E20DL Analog Delay
Imao sam i ja par promašaja sa Kinezima...Caline po meni nije sigurna firma uopšte,..mada znam nekoliko ljudi koji se ne žale.Rockatansky wrote:MOguce je da je to objasnjenje. Ima logike.
Pazi jeste to dilej, ali daleko od onoga sto sam ja zamisljao kako ce da radi...
Duschmanov wrote:....
Do tada ću da se igram sa ovom Artec SE-ADL od 25 eura koju sam kupio od frenda.....
Konstruktivne i vrijedne informacije.ssmc wrote:Duschmanov wrote:....
Do tada ću da se igram sa ovom Artec SE-ADL od 25 eura koju sam kupio od frenda.....
Ako negde nije napomenuto, čisto da kažem da je to digitalna pedala bazirana na PT2399 čipu na koji su vredni ljudi iz Arteca nalepili svoj logo.
Ako je analogni onda je BBD i to bi bilo to. Od BBD proizvođača su matori (i najbolji) čipovi koji se više ne prave (SAD od Reticona i MN od Panasaonica), a od novijih koji se još uvek prave su aktuelni coolaudio (što je berindžer) i kineski Beiling (oznaka BLxx). Neki više preferiraju BL od Coolaudio itd itd itd.....
Voleo bih da čujem tvoj stav zašto?Cope wrote:Kao što sam naslov kaže - uvek se isplati velika razlika u ceni...
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest