Ih trebalo je ovo mnogo ranije uraditi,al' bože moj....guv'nor wrote:SSMC, hvala na cimanju i dobroj volji!![]()
Sada konačno mogu mirno da pajkim.

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Ih trebalo je ovo mnogo ranije uraditi,al' bože moj....guv'nor wrote:SSMC, hvala na cimanju i dobroj volji!![]()
Sada konačno mogu mirno da pajkim.
Ja ozbiljan, a ti opet zezaš, ne kapiram čemu i dokle to!ssmc wrote:Ma da,evo baš sam mislio da letujem u ŠveCkoj,pa ću onako usput i ovo da pazarim
Haha, divljina, kao nije samo što imam JMP kome moram da menjam kondiše (što samo po sebi implicira na kasne 60-te, 70-te), nego što i negde imam brdo odličnih komada.Tasman wrote:sad se setih da moram i moj JMP da osvežim. Di li sam samo meto kondiše...?![]()
Po čemu si to video, ako nije tajna?Tasman wrote:Na žalost oni plavi lepotani su vidi se dotrajali...
guv'nor wrote:Haha, divljina, kao nije samo što imam JMP kome moram da menjam kondiše (što samo po sebi implicira na kasne 60-te, 70-te), nego što i negde imam brdo odličnih komada.Tasman wrote:sad se setih da moram i moj JMP da osvežim. Di li sam samo meto kondiše...?![]()
![]()
Po čemu si to video, ako nije tajna?Tasman wrote:Na žalost oni plavi lepotani su vidi se dotrajali...Ja sam baš odreagovao sa:"Vid' što su ravni i gore i dole, mogu još da guraju."
Jel možda po onoj razlici u boji sa gornje strane?
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest