Baba Slim wrote:Sa Djuletom iz Shapca sam bio par puta u kontaktu oko nekih pedala uglavnom, i koliko mi kaze drugar (isto kolega forumas), lik je totalno korektan, od njega je drug nabavio par Boss pedala po odlicnoj ceni, sve korektno do kraja, a takav utisak je i meni ostavio, a koliko znamo ne bavi se muljazama. Uglavnom trguje relativno jeftinijim stvarima, da ne kazem pristupacnijim. Moj utisak je takav barem...
Kupovina opreme preko oglasa V...2...3?
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Fender strato kaster 1962
Samo da se pohvalim, meni neki lik poslao poruku na KP u fazonu "smanjuj cenu ili ćeš izaći na muzičkom forumu"

Naravno Dzhime! Kasnije uzimam crveni ferari radjen kod domacih majstora u zastavi... Fali mu jos par kljucnih komponenti da bude prava stvar, ali koncept je taj, a i cena bar 10 puta manja! Pa to je ludo!Kill surf city wrote:Sjajna ponuda, zar ne, Trevis? ©
nisam smanjio, malo preformulisao 
Nekako si olako prešao preko činjenice da su mu stranice od petnaestogodišnjeg duda...Bozha wrote: Fali mu jos par kljucnih komponenti da bude prava stvar, ali koncept je taj, a i cena bar 10 puta manja! Pa to je ludo!
Što me podseti na onaj fazon kada se Hasan Dudić upoznaje sa Zemuncem, pruža ruku i kaže: "Hasan Dudić!" a Zemunac njemu: "Ma, hasaj ti dudić, nego kako ti je, bre, ono ime?"
- nikolic025
Al sam se sad nasmejao liku...Prodaje sve od American Standarda,samo nema vrat...I ja pitam jel moze malo niza cena zbog toga sto originalan polovni vrat dok se naruci ispadne oko 450E i da mi je onda lakse i jeftinije da kupim kompletnu...A on mi odgovara kao,da te naucim,Custom Shop vratovi su skupi,ali ovo je standard...
I onda mu nadjem linkove i kod nas i u USA i kazem da mi izracuna za koliko dodju i posaljem mu link Custom Shop vrata od 2000$ pa ako ga nabavi po ceni od 500E ja cu ga castiti...
Boze kakvih ljudi ima...
I onda mu nadjem linkove i kod nas i u USA i kazem da mi izracuna za koliko dodju i posaljem mu link Custom Shop vrata od 2000$ pa ako ga nabavi po ceni od 500E ja cu ga castiti...
Boze kakvih ljudi ima...
Pa to je malo nezgodna prica. Ja ne znam koja je konkretna cifra u pitanju, ali da bi ti imao neku racunicu, onda bi taj lik celu gitaru bez vrata trebao da ti proda za 100 eur, imajuci u vidu da USA strat moze kompletan da se kupi za 600-700 .
Generalno , delove gitare kupujes ako ti trebaju delovi , a ako ces da sklapas celu gitaru , to ti se nikako ne isplati .
Generalno , delove gitare kupujes ako ti trebaju delovi , a ako ces da sklapas celu gitaru , to ti se nikako ne isplati .
jest malo murky water...ako uzimas polovnu nadji i polovan vrat
Ako mozes nekako iz USA, to ti je idealno. Warmoth ili fender mozes da nadjes za oko 200$ Stewmac prodaje licencirane vratove koji oni prave i povoljni su. Tu mozes karticom da platis, ne treba paypal. Mighty mike je isto ok varijanta.
- nikolic025
Ma trazio je 350E,nisam ja mislio da sklopim fendzu,nego da napravim vrat,ali sam mu cisto poredio da bi zisto video da li se to isplati...Polovne vratove sam i gledao,u Nemackoj na ebay-u su oko 300E pa na vise za USA standarda,a u USA,ako se ne varam od 200$ pa na vise,jos shiping,pa carina za EU,pa da se namire nase hijene od carinika i ispadne i vise nego iz Nemacke da mi neko donese i da mu dam 20% za usluge...
muljam lika da mi proda orville by gibson LP custom AW za neke smijesne pare,drzite mi palceve
-
Kill surf city
Drzim palceve za uspesno muljanje™. 
- Haralampije
nikolic025 wrote:Al sam se sad nasmejao liku...Prodaje sve od American Standarda,samo nema vrat...I ja pitam jel moze malo niza cena zbog toga sto originalan polovni vrat dok se naruci ispadne oko 450E i da mi je onda lakse i jeftinije da kupim kompletnu...A on mi odgovara kao,da te naucim,Custom Shop vratovi su skupi,ali ovo je standard...
Boze kakvih ljudi ima...
Jbg,da ovde postoji trziste delova,poput vratova i tela,mozda bi i mogla da se spusta cena,pa ono konkurencija....al ovako...moze mu se,njegov oglas......takvi oglasi kod nas su retki.Custom Shop vratove sam po Amerikama nalazio i za oko 700-800 dolara,a ovakvih tela je bilo za 300-400 dolara...
http://www.kupujemprodajem.com/Gibson-f ... d=12036711
Aj strela pala na 600 jura ali ovo sledece je novost
http://www.kupujemprodajem.com/Setam-lj ... d=12036711
Aj strela pala na 600 jura ali ovo sledece je novost
http://www.kupujemprodajem.com/Setam-lj ... d=12036711