izgledao je isto kao i bilo koji SS krem toleks, braon grill, sas krem dugmitji..Fenderica wrote:
Pusti tvoju facu, daj sliku tog supersonika da malo parimo oči bre!
Ima na netu bar dvesta iljada slika istog takvog
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
izgledao je isto kao i bilo koji SS krem toleks, braon grill, sas krem dugmitji..Fenderica wrote:
Pusti tvoju facu, daj sliku tog supersonika da malo parimo oči bre!
Aha, probao pa prodao, e vidim sad. A što si odustao od supersonika? Cena ili ti se nije dopalo pojačalo?Overdrive wrote: SS je vraćen. Mustang prodat. Sada u sobi držim Marshall Master Reverb 30 i Fender Super Champ XD Pitaj slobodno šta te interesira
pisao sam o tome ovde naširoko.Fenderica wrote: A što si odustao od supersonika? Cena ili ti se nije dopalo pojačalo?
Fender Super Champ XD ti je hibridalfonso wrote:Nesto sam gledao sinoc,pa mi kasnije izvetrelo kad sam hteo da pitam. Da li je iko probao hibride?
Kakvo je tvoje misljenje o njemu?Overdrive wrote:Fender Super Champ XD ti je hibridalfonso wrote:Nesto sam gledao sinoc,pa mi kasnije izvetrelo kad sam hteo da pitam. Da li je iko probao hibride?
pošto ja volim zvuk Fender pojačala, za moje trenutne potrebe ovo je savršeno pojačalo.alfonso wrote:
Kakvo je tvoje misljenje o njemu?
takođe je važno da znaš, da se ne radi o nekoj lampici u pretpojačalu već o tri lampe 1 x 12AX7A, 2 x 6V6Kristijan wrote:Алфонсо, само је важно да знаш да је хибрид у ствари транзисторац као било који други транзисторац, и да је та лампица у претпојачалу поприлично небитна. Исто је важно је да ни под разно не дајеш веће паре јер је хибрид, немој да се пецаш на адвертајзинг. Као што нема жене која је малкице трудна, тако нема ни појачала које је малкице лампаш. Шарена лажа.
neuspešno vađenje Kristina..Kristijan wrote:Буги, уопште нисам планирао да коментаришем твоје појачало. Већина хибрида има једну лампу у претпојачалу. Могли бисмо да сад причамо колико је глупо да имаш чак 3 лампе у претпојачалу а да и даље причамо о транзисторцу, али рачунам да је то узалудно, теби ни простије ствари не допиру до свести. Немам ја времена за то. Уопште нисам присутан на овој теми да бих се с тобом натезао, тако да ти нема друге него да идеш да смараш неког другог.
ne znam šta to "prirodno" očekuješ kod mašine..?alfonso wrote:Bas se zato raspitujem. Sve sto ima u sebi rec hibrid,mne asocira na neprirodno. Verujem da to nije losa stvar,ali posto koncept generalno nije prisutan verovatno postoji razlog za to. Kada se slegnu utisci ovih razgovora na temi,onda cu polako da vidim kojim pravcem treba da se krecem. Puno informacija sam dobio i ovde i sto sam sam jurio,pa mi je malo muka od price. Danas cu da sviram vise,a da gledam pojacala drugi x
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest