Ne verujem da ce biti skuplje od Valve King-a...

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Ne, ideja je da MG budu kao Bugere - 10€ po vatu ili manje. Na primer: http://www.dv247.com/guitars/marshall-m ... ead--67733+Hopkins+ wrote: A cena, mislim da ce biti neka sumanuta nazalost...
Aha, u tome je fora. Nisam se dovoljno raspitao pre laprdanja.Rocket Roll wrote:Ne, ideja je da MG budu kao Bugere - 10€ po vatu ili manje. Na primer: http://www.dv247.com/guitars/marshall-m ... ead--67733
Best buy po ceni - verovatno, ali ja bih preporučio da se izbegavaju lampaški komboi tako velike snage. Mnogo vibracija, mnogo više šanse za kvar (uzevši u obzir cenovni rang). Glavicu pod mišku, to je svakako sigurnije.Markony wrote:Iz sadasnjeg ugla mislim da ce MA 100C 212 mozda biti Best Buy?
Mislim znamo, ali nekad je pretesko podsecati nas zbog kakvih sve idiota sta sve trpimo ovde, da nismo znali za ovu informaciju, ne bi nas bolelo, mozda si trebao radi opste dobrobiti da ovo precutisMarkony wrote:Sad sam se setio price koje nema bas veze sa MA serijom ( mogla je da ima).
Pre 4-5 godine, bubnjarev brat je bio u Engleskoj i nesto pregovaro sa Marshall-om u vezi privatizacije EI Nis-a kao predstavnik Agencije za privatizaciju. Sta su mu tamo rekli necete verovati!
Naime, Marshall je poslao primerak nekog svog pojacal u Nis i pitao "Mozete li vi da napravite ovo isto ovako?"
Posle par nedelja iz Nisa stize pojacalo koje zadovoljava standarde koje je Marshall trazio i sta se dalje zbiva?
Otvore englezi pojacalo i shvate da je to isto ono koje su oni poslali u Nis samo sa EI oznakama!![]()
Toliko o pregovorima. Covek je umro od blama!![]()
Nakon te nemile situacije englezi su ispricali da bolje lampe od EI-lampi nisu imali i da im nikako nije jasno kako je takva industrija mogla da propadne?!? Inace, njihova fabrika broji nesto malo vise od 100-tinak radnika.![]()
Kad samo pomislim da smo mogli kupovati Marshall-e bez carine i da su se oni mogli proizvoditi kod nas![]()
Kad imate vremena pogledajte kakve lampe imate u svojim zverima, moja je EI Nis
Čuće se.Highway One wrote: Meni ovo deluje kao super cena , samo kolika bi bila kod nas?![]()
Ne, ako je zvučnik deklarisan na 100W ili više.Highway One wrote:...da nije mozda 100W previse za jedan zvucnik...
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest