Vox VT 100
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Vox VT 100
Sta mislite o Vox VT 100 pojacalu? Svako iskustvo je dragoceno, jer ozbiljno razmisljam o kupovini ovog pojacala. Na netu pronasao puno afirmativnih tekstova o njemu, mnogi smatraju da ono ima idealan odnos cene i kvaliteta. Pomozite mi, jer vreme istice, a ja sam na ivici odluke. Dza ili bu. 

Re: Vox VT 100
definitivno nije best buy za taj novac! 

-
'Dza ili bu' kupovina? Tvoj novac je u pitanju...nikome ne bih savetovao da kupuje modeling/hibrid pojacalo (osim neke jeftine minijature za kucnu svirku ), ako koristis pedale za drajv i ostalo, bolje nadji dobrog matorog trandzu ili lampasa.
Dža! hm...a mozda je bolje Bu!? 

-
moze se naci i polovan jazz chorus za te pare ako volis vise tranzistorce
Da li je dža - dža ili možda Jah? Odnosno, da li je Bu - BU u smislu Be You, ili je Bu - Boo? I ko su zaista antagonisti tu - Jah i Boo, ili Dža i BU, ili neka treća ili četvrta kombinacija?xspaceman wrote:Dža! hm...a mozda je bolje Bu!?

Inače ja ne bih kupovao Vox VT100. Mislim da je preglomazno, prejako i preskupo za ono za šta je zapravo dovoljno dobro.
Nisam se bez razloga nalozio na ovo pojacalo. Probao sam ga, ono zaista radi fenomenalno. Drugo, ne sviram neku tvrdu muziku, ne treba mi lampas po svaku cenu. Tacno je da bi Jazz Chorus bio resenje, ali ko je lud da prodaje Jazz Chorusa, to se ne moze naci nigde. A da kupim nekog matorog Peaveya starog 30 godina - to mi se nesto ne svidja.
cini mi se da ima dosta jazz chorus-a po oglasima...
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Mikane idi do artista malo se prosetaj povremeno, nemoj kupovati pojacalo sa procesorom, sad slusa taj vox na netu, i meni je njesra ako ces iskreno... Digitalija

-
ja sam video 2-3 jazz chorusa razne starosti u oglasima.Ljudi prodaju svasta za svakakve pare, pitaj xspacemana sta je zadnje kupio.
Nije lampa obelezje tvrde muzike nego kvalitetnog zvuka.

Nije lampa obelezje tvrde muzike nego kvalitetnog zvuka.