*TheTrooper: nije toliko lako, i TS i Rat potpuno izgube 'mljac' ako volume na pedali nije između 8 i 10. Jednostavno nije to to...
*xspaceman: eto, to je jedno od rešenja koje želim da čujem, ali meni je fora da imam ispred sebe što manje pedala, nekako mislim da je moguće dobiti sve što meni treba uz neke osnove (overdrive, dist, wah, (korus i vibrato je u pojačalu)), a ne sad da se krijem iza 10 svetlećih stvarčica, znam da mi sve to ne treba, ne sviram taj tip muzike... mada je fino rešene, hvala...
*guv'nor: svaka čast, na taj način nisam još pokušao da se igram (mislim na menjanje rasporeda pedalama). Pokušao sam na probi juče da samo pojačam Vol na Ts-u na solo-u, ali nekako mi se opet izgubi efekat 'mljaca' koji ima Rat kad ga cepaš samog... Cilj mi je da se ne promeni zvuk, ili da se promeni na bolje, a da bude za 10-15% jači... definitivno ću pokušati to sa promenom rasporaeda
*faks: hvala, još i slika, znaću šta da probavam ako budem tražio boost pedalu...
* dejankuki: pojačalce mi je toliko jako da se svira na vol 2.5-3, jede decu, nisam ga gario da vidim koliko može da bi došao doprirodne distorzije, nisam siguran ni da li to može generalno...
Inače, sviram sa bendom neki rok '80, znači skoro uvek sviram neke distorzirane rifove, pa onda soliram, samo mi je fora da već distorziran zvuk pojačam...
Hvala na odgovorima, ako neko ima još neki način da reši ovo, slobodno nek napiše... Ja javljam kako bude išlo sa promenom rasporeda pedala...
Inače, ne bi bilo loše čuti kako vi inače sa svojim postavkama boostojete signal, koje metode koristite, i tako to...