Svirano je kod guv'nor-a na njegovom superbass-u kroz novu kutiju koju je nabavio skoro (Orange kabinet 4X12" sa 2X12" Celestion zvučnicima)
Slike

I naravno video snimak

Thank you,and good night
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Nisam siguran zbog politike foruma da li mogu da ostavljam linkove ka drugim forumima,poslaću ti na PP.Baba Slim wrote:Može li link do šeme za projekat?
Ova pedala nije klon nijedne pedale.Barem kako sam tvorac pedale kaže,nastala je kao inspiracija prema originalnom Tube driver-u (Chandlerov,i pri tome sam mislio na onaj).Baba Slim wrote:I čisto da pitam, pošto sam neupućen u priču koja se verovatno krije iza svega ovoga (koji je onaj driver, i ostalo), koje pedale je ovo klon?
Istina zaistaDuane wrote:plevionica!
ako je ton u prstima, onda ljuba ima tjubdrajver u prstima![]()
U principu i ova pedala i BKB tube driver koriste čip(TL072;TL082) da bi dostigli zasićenje pa to posle prolazi kroz lampu koja radi na 12,6V (u pitanju je tkzv. starved plate),tj. ne vuče se zvuk iz same lampe,već mislim da lampa u ovom slučaju služi da dodatno obogati ton (na način koji samo lampa to može valjda).Ak' sam pogrešio nek me neko ispravi.sl0e wrote:Pedala je zlo. U poredjenju sa BKB tube driverom, ima mnogo vise srednjih i mnogo prljaviji drajv. BKB je vise za neki E.J. zvuk, Savina verzija ima nesto klasicniji ts-alike zvuk. Jos cu ja da testiram to uzivo, ali sam sve vise ubedjen da hocu svoj primerak:)
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest