Pozdrav!
Razmisljao sam o ovom pojacalu,pa me zanima vase misljenje o njemu.Kakav mu je zvuk,da li ima neke mane (mislim da li se kvari kakvo je hladjenje itd...)
Na sta treba da obratim paznju,posto ga uzimam polovnog...?
Hvala
Marshall DSL-401
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
-
Re: Marshall DSL-401
Probao tsl- 601, fenomenalan zvuk sirokog spektra, zaista mozes napraviti ton kakav god hoces, jedina zamerka je malo snage, pogotovo za lampe i jos te snage. Pretpostavljam da sa dslom nema bitne razlike sem tog jednog kanala i i jos manje snage...
ja imam dsl-50 glavu, i mislim da bi ti to bilo super pojacalo. Probao sam tog tsl-a koji pominje OlovniVojnik, i iz nekog razloga mi se nije dojmilo bas najbolje (cisto stvar ukusa) mozda ima previse dugmica
Sto se mogucnosti tice, nemoj da te brine sto ima 'samo' 2 kanala, svaki kanal ima 2 moda (doduse ne mogu da se svicuju, samo izmedju kanala) i mozes sigurno podesiti kombinaciju koja ti najvise odgovara. Takodje trebalo bi da je dovoljno glasno za sve potrebe, dobro je sto nije bas prejako, pa na svirkama mozes odpanjiti volume i dobiti dobar ton.
takodje od stvari koje treba spomenuti ima :
Prikljucak za dodatne zvucnike,
FX Loop,
Footswitchabilan reverb
i vrlo bitno D.I. out za miksete/snimanja i sl.
Rekao bih da je sa svim ovim svirka ready za svaku situaciju

Sto se mogucnosti tice, nemoj da te brine sto ima 'samo' 2 kanala, svaki kanal ima 2 moda (doduse ne mogu da se svicuju, samo izmedju kanala) i mozes sigurno podesiti kombinaciju koja ti najvise odgovara. Takodje trebalo bi da je dovoljno glasno za sve potrebe, dobro je sto nije bas prejako, pa na svirkama mozes odpanjiti volume i dobiti dobar ton.
takodje od stvari koje treba spomenuti ima :
Prikljucak za dodatne zvucnike,
FX Loop,
Footswitchabilan reverb
i vrlo bitno D.I. out za miksete/snimanja i sl.
Rekao bih da je sa svim ovim svirka ready za svaku situaciju

- nikolic025
Ja,koliko sam procitao,ima footswitch sa dva prekidaca,jedan za clean/drive,a drugi za od1/od2 nisam primetio da ima za reverb...
Doci ce lik za nedelju-dve,pa cu da ga isprobam i da razmislim...
Pozz i hvala i ne bi mi lose pao jos koji komentar.
Doci ce lik za nedelju-dve,pa cu da ga isprobam i da razmislim...
Pozz i hvala i ne bi mi lose pao jos koji komentar.
- nikolic025
I cuo vidim da ima samo paralelni loop...Sta to znaci?