Ima li ga ko....mislim Rolanda,pa da mi iz prve ruke rece stogodj o istom?Kako se ponasa,kak'a je konstrukcija,s obzirom da je pljastika....
I koje su pozitivne(pored toga sto gi John Mclaughlin koristi) i negativne strane?
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Da, imao sam prilike par puta da slušam lika koji je svira gitaru preko takvog Rolanda i mene je uspeo da prevari sa imitacijama Hammond-Organ tripa (Imajući u vidu kako sve klavijaturisti nameštaju farbe za istidejankuki wrote:E, sad ide tricky part..
moras da znas maltene kako svira svaki ponudjeni instrument i da pokusas da iskopiras te stvari.
Uvek i naveliko.. znaci mnogo mogucnosti i mnogo opcija...Haralampije wrote:Potrebno mi je tako nesto ,zbog eksperimentisanja sa zvukom,upotpunjavanja i oplemenjivanja,miksa sinta i gitare itd i zbog mogucnosti povezivanja..
Moze da se sredjuje, rekoh ja, ali opet... kad dirka udari elektricni vod i kad zica zatreperi nije isto, naravno, moguce je eliminisanje nezeljenih pojava, ali ne 100%. sa druge strane sa svakim menjanjem tog dinamickog setinga treba maltene menjati jacinu udaranja zica... mada, ruku na srce sad kad ti pricam to izgleda zajebano i kao "jebeti onda uredjaj" ali kad malo steknes rutinu, i neki svoj seting.. brzo se naucis... Nadam se da kontas..Haralampije wrote:Video sam da moze da se podesava i senzitivitet(u zavisnosti koliko si agresivan na zicama),mozda moze tu nesto da se sredi,oko hvatanja harmonika i to kad prstici udare.
Nije slabasan. Plastican jeste, ali nije slabasan, ja ga gazim, cak i dugmice pomeram nogom (naravno u kucnim uslovima i bez obuce.. ) nije nezan.. ponasa se kao sto mu naredis, rekao sam ti jednostavan, intuitivan i user friendly... nema nekih skrivenih menija i necega sto se ne vidi... sve je odmah uocljivo i klikom na ovo ili ono dugme sve zavrsavas u letu... maltene..Haralampije wrote:zanimalo me to kako se ponasa,da li je jednostavan za koriscenje,upotrebljiv,inspirativan, da li je habast,pogodan za aktivnije koriscenje(dobro,ne mislim da ga gazim ko slon,ali na pogled mi se cini kao da je slabasan...![]()
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest