Najbolja pedala
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
-
Najbolja pedala
Treba mi neka pedala koja bi izvalacila dobar reggae zvuk nesto slicno ovom zvuku http://www.youtube.com/watch?v=qjwaOErmIys , ko je upucen u takve stvarcice nek komentarise, hvala 

Re: Najbolja pedala
Nikakvu pedalu ja tu ne cujem.
Eventualno kupi wah i imas sve sto ce ti od pedala trebati za rege.
Eventualno kupi wah i imas sve sto ce ti od pedala trebati za rege.

Rege = clean/slight overdrive. Wah je odlican predlog.
i naravno to sve malko boostuj sa maridžuanom!sl0e wrote:![]()
Rege = clean/slight overdrive. Wah je odlican predlog.

+ moras slusati MARLEY BROTHAS every day for the rest of you reagge life

- Haralampije
Ma kakvi oni,troo Wailersi od Wailin' Wailersa do svega sto se izrodilo iz njih(Bob solo,bani solo,Piter solo,black uhuru....),cirke 80% zike s Đameke.
Sto se tice zvuka-clean,treble na maks,middle pojacaj,smanji bas,reverb po zelji,ne preterano,strat u ruke,vec navedose vah(mada i ne mora)....i najbitnije od svega ona "ćaka-ćaka" tehnika.

Sto se tice zvuka-clean,treble na maks,middle pojacaj,smanji bas,reverb po zelji,ne preterano,strat u ruke,vec navedose vah(mada i ne mora)....i najbitnije od svega ona "ćaka-ćaka" tehnika.

[quote="xspaceman"]
i naravno to sve malko boostuj sa maridžuanom!
Da, naravno... to sam zaboravio.
i naravno to sve malko boostuj sa maridžuanom!

Da, naravno... to sam zaboravio.

a za taj neki clean u reaggeu bi mogao da ti pomogne neki tape delay i eventualno kompresor, mozda reverb. neam pojma, wah ono ne mora bas uvek, i eventualno da napravis wiring da ti magneti u nekim kombinacijama rade u kontra fazi.
dweezil wrote:a za taj neki clean u reaggeu bi mogao da ti pomogne neki tape delay i eventualno kompresor, mozda reverb. neam pojma, wah ono ne mora bas uvek, i eventualno da napravis wiring da ti magneti u nekim kombinacijama rade u kontra fazi.

-
Da ne lupam plus je'an na Dweezilov comment = wah, phaser, space echo ili nesto slicno (pedal verzija radi posao opusteno) i reverb, za rege / dub
Inace, u ovom snimku stvarno ni ja ne cujem pedalu

Inace, u ovom snimku stvarno ni ja ne cujem pedalu

- Nyarlathotep
- MF veteran
Kill surf city wrote:Da ne lupam plus je'an na Dweezilov comment = wah, phaser, space echo ili nesto slicno (pedal verzija radi posao opusteno) i reverb, za rege / dub![]()