terry mid wrote:Imas je u Mitrosu 9000din
Au, kada je ortak kupovao, pre milj'on godina (tek što se otvorio prvi Mitros kod autobske stanice), koštala je skoro 200DEM... Lepa vremena.
Ja sam ispazario SD-1 (ne zato što sam hteo, nego mi je
stariji ortak rekao da uzmem ili to ili OD-2, nisam imao para za OD-2

), a drugar je uzeo Metal Zone, zato što mu se dopala pedala. Stvarno je dobro radila, mogao si u sobi da namestiš šta god želiš, ali je na probama stvarala neki sub bass i ništa se nije razumelo, ma koliko otpanjio pojačalo.
Sada, čim toliko dugo cirkuliše međ' rajom, sigurno može da se namesti nešto dobro i sigurno postoje fore kako da ispliva u prvi plan, ali ja to onda nisam znao. Sada koristim FuzzFace za "high gain" aplikacije (mada to je skroz drugačija priča od ove) i ima sličan problem kao sve te
besne i moderne distorzije, ali sam skapirao da izlazi napucavanjem srednjih na otpanjenom, starom Marshall-u ili sa Klon Centaur-om iza sebe, ako nisi u prilici da orpanjiš stotku.
Tako da, ponavljam, verovatno ima fora i sa ovim, ali tu već mora da se uključi neko ko fura taj trip i koristi takve distorzije.
Ovo sa magnetom, već drajvovanim pojačalom i nekim mid bustom je stara fora na konto koje je snimljeno mnooOOOooogo albuma i koja, kao što možeš da čuješ na onom klipu, radi posao. Your call!