verovatno ce se ljudi smejati i govoriti da sam budala ali eto ipak cu napisati.za mnogo jeftinije pare imas berindzere u mitrosu,nisu 200w ali opet kojem gitaristi danas treba celih 200w? ili ako oce jos jednostavniju varijantu kao sto ja imam.trenutno je kod mene melodija menges solist 100,znam da je smesno i da kada citate mislite sta ova budala zna melodija je sranje ali to je sasvim pristojno pojacalo(nemojte sada da je poredite sa englom,randalom i kompanijom od 1000+eura ja govorim o pojacalima do 150eura),ima 100w,nema overdrajva/distorzije na sebi,a realno i sta ce mu..na vecini tih jeftinih pojacala su overdrajvovi koji su dosta losi za to se uzme pedala ili procesor pa neka svira kroz to.da ne bude da svako svoga konja hvali pojacalo je noseno na razne svirke po somboru i ko god da ga je probao prijatno se iznenadio jer ko ocekuje ista pristojno od melodije menges? imas 4 ulaza,dva kanala,master volume,2x volume,treble,bas,presence i reverb.ja sam ga koristio na probama i svirkama sa masterom na sedmici i mom kanalu na sestici/sedmici i jeo je malu decu koliko je glasan.zvuk je ok,ali realno sta ocekivati od pojacala koje je u oglasima 100-130eura..ako ti je drugu potrebno malo jace pojacalo za svirke i probe gde nece biti ozvucen neka uzme u obzir to+neka pedala ALI to pojacalo ima jednu ogromnu manu.tesko je kao ves masina,pa ako oce da ga nosa mora ili da ima jake drugove ili da bilduje

e sad da ne bude da ja tu glumim neku pamet i dajem glupe savete svako ko je u somboru ili okolini moze da proba pojacalo ako bude u skorije vreme u studiju.nije to neko pojacalo na duge staze,cisto da se ima neko malo "jace" pojacalo za svirke(da ne bi morao placati 5eura i po pojacalu

) i probe.za pocetak je ok,a sad ako hoce nesto na ozbiljnije staze tu su vec ozbiljnije pare i malo ozbiljniji modeli od randalovih tranzistoraca iz RG serije.