Probao sam da nadjem na forumu nesto o ovome,ali ne nadjoh.Da li vam deluje kao zanimljiva varijanta da sami napravite ljubljeni amp,kakav ste oduvek zeleli?
Ovo u opste ne deluje kao losa opcija...
Kad sabereš troškove slanja za Evropu, carinu, porez i PDV, lako dođeš do zaključka da to uopšte nije jeftina zabava. Osim toga, Weber kitovi nisu među omiljenijim, zbog odnosa cena / kvalitet: daleko su popularniji Ceriatone kitovi (manja cena, isti ili veći kvalitet).
Rocket Roll wrote:Kad sabereš troškove slanja za Evropu, carinu, porez i PDV, lako dođeš do zaključka da to uopšte nije jeftina zabava. Osim toga, Weber kitovi nisu među omiljenijim, zbog odnosa cena / kvalitet: daleko su popularniji Ceriatone kitovi (manja cena, isti ili veći kvalitet).
Pa,upravo zbog toga sam i postavio temu,da cujem jos neka razmisljanja u vezi toga...da li ima nesto ovako u Evropi negde?
ima u engleskoj. http://www.ampmaker.com
ustvari trenutno nema ali bice
samo ne znam koliko bi izaslo sve da se dovlaci ovamo.
A vjerovatno ko se razumije moze sve te djelove i blize negdje da dobavi i sklopi povoljnije.
WARNING:
Please note that the Amp-Kit are not a beginners project but for experienced amp builders! Voltages inside tube amplifiers can exceed 500V and can cause serious damage and can even kill!