Yerasov pojacala

Izrada, održavanje, saveti...

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

Post Reply
umart

Yerasov pojacala

Post by umart » 24 Sep 2010, 20:59

gledam u zadnje vrijeme koje pojacalo da kupim,i naleceh na pojacalo mojih snova: yerasov detonator.ako je ko imao priliku da se bakce sa njihovim pojacalima,nek' javi iskustva,mada pojacala koja pravi ovaj lik sumnjam da mogu da budu losa:

Image

brat k'o da je iz t-72-ke ispao.

evo kako izgleda:

Image

a evo kako izgleda iznutra (cini mi se da je to ruja bas po rossijskij socinio):

Image

a evo kako zvuci:

http://www.yerasov.ru/sound/demo9.mp3

http://www.yerasov.ru/sound/demo12.mp3

malo je to upeglano,ali sumnjam,znajuci kvalitet njihovih pedala,da je u stvarnosti puno drugacije.meni licno,zvuci van pameti dobro.cijena i nije neka,oko 660 e u rusiji,800 i kusur po zapadu.sad je pitanje,kako ga dobaviti,mada ja vec razradjujem neku kombinaciju direktno iz rusije u crnu goru da dobavim,dako dolje carinici nijesu ovako nemilosrdni.

edit:najsmjesniji mi je dio dje prica se sve pravi po zapadnim standardima,napravi mi ga ti bajo po sovjetskim standardima,imam grijalicu iz 50 i neke koja i dan danas radi kao sat posle 50 i kusur godina konstantnog koriscenja.

Korenjak

Re: Yerasov pojacala

Post by Korenjak » 27 Sep 2010, 13:02

jel ima jos neki demo?

nebojsak

Post by nebojsak » 27 Sep 2010, 14:13

Hm, zvuči zanimljivo. Dupe dalo za neki His Hero is Gone :)

umart

Post by umart » 28 Sep 2010, 03:35

slusao sam ove bendove sto im dadose endorsment,ima na sajtu,okacio bih ja ali mi se skida sto stvari,i za detonator i za bulldozer,a sajt je yerasov.ru

Mrav

Post by Mrav » 28 Sep 2010, 05:31

Svidjaju mi se ova njihova pojacala male vataze a solidnog gain-a.

coca

Post by coca » 28 Sep 2010, 11:28

Ovo je sigurno Vrh, bas bi volio da cujem i probam to kako izgleda u stvarnosti...., ali kad su braca Rusi u pitanju mislim da je kvalitet elektronskih komponenti u tom pojacalu na zavidnom svetskom nivou (moje misljenje)..., brate nema tu sta da se filozofira ruska lampaska industrija provereno dobro funkcionise bar je tako bilo u proslosti pa ne vidim zasto ne bi bilo i sada,...,svojevremeno sam u vojsci imao prilike da malo razmatram neke lampaske ruske uredjaje i to je bilo odradjeno samo tako da ga je bila milina videti,..., brate pa to ti je ruska skola...
Svaka cast za pronalazak ovih pojacala!!! Pozz. Coca!!!

umart

Post by umart » 28 Sep 2010, 11:54

imaju i oficijalni forum,tu sam i dosao do zakljucka da je to sve odlicno uradjeno,u dosta godina koliko ih prave,i prije dok su bulldozer-a pravili za neke svabe svega 5-6 prituzbi,i to su sve manje-vise bile gluposti,tipa osigurac i sl,niko nije napisao dda ima npr problema sa trafoima,da je pojacalo crklo odjednom itd,sve sami hvalospjevi.

mrav:

da,meni se onaj gavrosh poprilicno svidio,malo je to previse british za moj ukus,ali za neko zezanje po kuci sjajna spravica.kako radi tsl? :)

pozdrav,blagoje!!

Mrav

Post by Mrav » 29 Sep 2010, 13:44

Nemam TSL nego DSL xD sta ce mi tri kanala :metal:

Kad smo kod toga british, vidis koje pojacalo ima, meni je to + :kokice:

Inace radi za medalju, od jaaako finog crunch kanala, do (ako volite taj stil) brutalne ali tople distorzije sa aktivnim magnetima, koje ja ne koristim, ali probali smo i to :)

hm, evo snimka svirke, ne moze bas dobro da se cuje, ali mozda dobijes ideju, ako si iz BG, mozda jednom organizujemo test :)

P.S. Sad tek videh potpis, hahahha to si ti Blagoje :D vidi snimak pa reci kako ti se svidja ;)

Post Reply