Meazzi Ultrasonic 20

Izrada, održavanje, saveti...

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

Post Reply
Nihilant

Meazzi Ultrasonic 20

Post by Nihilant » 04 Oct 2010, 10:28

Pozdrav narode. Malo sam listao forum pa ne videh (sasvim ochekivano hehe) da se pominju Meazzi pojachala. Medjutim, igrom sluchaja, davne 1995-6. kupih Meazzi Ultrasonic 20 pojachalo od tipa koji ga je desetine godina koristio kao razglas... za svadbarsko pevanje :ma bravo: Godinama sam ga svirkao samo kod kuce, samo jednom koristio na svirci kao gitarsko pojachalo, jednom kao bas pojachalo, u medjuvremenu je proshlo po X zhurki i kroz dogodovshtine... i pre nekog vremena ponovo mi sedi u stanu, te se odluchih da malo prochachkam po netu i vidim shta ima o njemu.

Avaj - skoro nishta :(

Jedino shto sam shvatio je da je verovatno izradjeno 60ih godina proshlog veka, ali nishta drugo ne uspeh da nadjem :(

Dakle, ima li neko ikakve informacije o ovom ili nekom slichnom Meazzi pojachalu?

P.S. Ovo chudo je, naravno, lampash i ima eho traku... ludnica, ali josh uvek ima fenomenalan i jak zvuk, od 6 nivoa zvuka vec na prvom bi me komshije isterale da mogu :smil_guitar:

Nihilant

Re: Meazzi Ultrasonic 20

Post by Nihilant » 04 Oct 2010, 17:14

Hvala na trudu, ali to su bukvalno prve dve strane koje sam proverio kada sam pretrazhivao za pojachalo :D Medjutim, Ultrasonic 20 nisam nashao nigde, a razlika je poprilichna u odnosu na Ulstrasonic Special. Nadam se , zapravo, da ce neki stariji momci iz lichnog iskustva moci da kazhu rech-dve o ovim starim pojachalima :bow:

Post Reply