Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Kao što vidiš, imaju veliki uticaj, i otpor kalemova mnogo značikwiss wrote:Ovaj tank nije isti kao fabricki,kakav uticaj imaju kalemovi na zicama i koliko znaci njihova vrednost otpora.
hvala Rocket,tank je bio akustikov,sada je no name koga je čajavec ugrađivao u svoja pojacala i duplo je kraći od originalnog.Šemu nemam,postoji trimer u predpojcalu za reverb i ja sam ga pojacao skoro do kraja a ispred njega otpor od21kom,Dali tu nesto da menjam?Rocket Roll wrote:Kao što vidiš, imaju veliki uticaj, i otpor kalemova mnogo značikwiss wrote:Ovaj tank nije isti kao fabricki,kakav uticaj imaju kalemovi na zicama i koliko znaci njihova vrednost otpora.Baci neke specifikacije - koji je tačno reverb tank u pitanju (koja mu je šifra, itd.) i daj šemu pojačala, pa da vidimo.
Hvala Rocket,znao sam da ćes ti naći sta meni treba,šta ću kad sam stariji i neuči mi se to pretraživanje.Rocket Roll wrote:Opet treba da budem dobra vila koja gugla za putnike namernike? OK...
http://217.26.67.168/uploads/2/1/2165874/GA%20102.pdf - eto, tu vidiš kako je povezan taj Monacorov reverb koji je Čajavec koristio: BD135/136 sa 24V. Vidi kako je to rešeno na Melodiji, ja njenu šemu ne mogu da nađem.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest