Savet oko modeling pojacala
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Savet oko modeling pojacala
Koje je vase misljenje o ova 3 pojacala?
Roland Cube 15x
Vox VT15
Fender Mustang I
Treba mi pretezno za clean tonove i za rok, pa zato idem na fendera vise... Idem isto na fendera vise i zbog usb hookup-a...
Pojacalo bih iskljucivo koristio u sobi kao practise amp...Zanima me jos da li ima i ako ima, koja je razlika u zvuku ova 3 pojacala, jer su sva 3 modeling pa ne bi trebala da se mnogo dobro cuju...Hvala unapred.
Roland Cube 15x
Vox VT15
Fender Mustang I
Treba mi pretezno za clean tonove i za rok, pa zato idem na fendera vise... Idem isto na fendera vise i zbog usb hookup-a...
Pojacalo bih iskljucivo koristio u sobi kao practise amp...Zanima me jos da li ima i ako ima, koja je razlika u zvuku ova 3 pojacala, jer su sva 3 modeling pa ne bi trebala da se mnogo dobro cuju...Hvala unapred.
Re: Savet oko modeling pojacala
nisam probao nista od toga ali moj glas ide fenderu....jbg zbog clean-a i zbog usb i raznih zezalica od softvera sto idu sa njim...a i cena je ok...naravno predpostavljam da bi uzeo onog mustanga sa 1x12" zvucnikom!?
Ne, uzeo bih ovu jedinicu, sa 1x8....Ne verujem da mi treba nesto vise za sobu....
Cube. Odlicna mala zezalica.
ako baaaaaaas mora da bude u obliku "pojacala" sa potenciometrima i "zvucnikom".
ako baaaaaaas mora da bude u obliku "pojacala" sa potenciometrima i "zvucnikom".
- tyler durden
- MF veteran
ma kakav fender, on je najgori od ta 3, uzimaj roland cube
Ja sam samo cube-a svirao tako da pojma nemam kakvi su ostali ali za cube-a mogu reci da radi sjajno.
Frontman 15?
Op, modeling je u pitanju
Op, modeling je u pitanju

peavey vypyr 15!
vox vt je dobar,zezalice se pale gase isto ko na rolandu,tj veoma slicno.
behringer lx,pogledaj sta imaju,isto dobra stvar.
vox vt je dobar,zezalice se pale gase isto ko na rolandu,tj veoma slicno.
behringer lx,pogledaj sta imaju,isto dobra stvar.
Roland bez konkurencije.
Pominjao sam i ranije, imao sam Micro Cube, i on mi je za stan/sobno vežbanje i sviranje bio i više nego dovoljan. Kapiram da će ti Cube 15x zadovoljiti i više nego sve potrebe za kućno sviranje, što se tiče i zvukova i efekata.

Pominjao sam i ranije, imao sam Micro Cube, i on mi je za stan/sobno vežbanje i sviranje bio i više nego dovoljan. Kapiram da će ti Cube 15x zadovoljiti i više nego sve potrebe za kućno sviranje, što se tiče i zvukova i efekata.