Dave Larios pojačala
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Dave Larios pojačala
Ovih dana bi trebalo da probam lampaško combo pojačalo firme Dave Larios sa dve izlazne, tri pretpojačavačke lampe i zvučnikom 10 incha. E sada, nikada nisam čuo za ovu firmu, a nisam ništa pametno pronašao na netu. Da li neko od forumaša ima bilo kakvu informaciju o ovoj firmi?
- Rocket Roll
Aha, to ste se vi javili na oglas?
Molim vas da pripazite, nešto se mnogo često pojavljuju ponude za njih svuda po netu, a nikakvih, kako ste rekli, pametnih informacija nema, niti ih prodavci daju (sve sam ih kontaktirao i niko nije odgovorio slikama ili opisom).
Naravno, i cena deluje (blago rečeno) nerealno - 150 evra za sve to.
Molim vas da pripazite, nešto se mnogo često pojavljuju ponude za njih svuda po netu, a nikakvih, kako ste rekli, pametnih informacija nema, niti ih prodavci daju (sve sam ih kontaktirao i niko nije odgovorio slikama ili opisom).
Naravno, i cena deluje (blago rečeno) nerealno - 150 evra za sve to.
- Rocket Roll
Verovatno ću probati pa videti o čemu se radi. Zvučnik je Monacor i koliko sam video na netu to je bas zvučnik tako da ne obećava suviše. Našao sam na eBay-u neke druge modele, izgledaju malo drukčije. Ovo mi ipak deluje više kao neki rični rad. Posebno me na to asociraju stari elektroliti koji se vide desno.
-