Trace Elliot 715 Combo 250w

Izrada, održavanje, saveti...

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

Post Reply
kolla

Trace Elliot 715 Combo 250w

Post by kolla » 18 May 2011, 15:44

može pomoć oko ovog pojačala., jeli imao iko iskustva s njim,
može kritike, pohvale sugestije...

Solomon
Dimension 7

Re: Trace Elliot 715 Combo 250w

Post by Solomon » 20 May 2011, 22:47

trejs mora da valja :mrgreen: probaj ga pa vidi jel ti se svidja zvuk

Cope

Re: Trace Elliot 715 Combo 250w

Post by Cope » 21 May 2011, 00:23

Na pojačalo nemam primedbi, a cena je pitanje dal tebi odgovara.

Trebalo bi da je made in UK, pošto TE mislim da nisu premestili proizvodnju u Aziju.

Probaj ga, mada dobre su njihove petnaestice, jedinu primedbu koju ja imam na taj proizvod jeste ekvilajzer, koji uopšte ne znam čemu služi, kada jedina pozicija na kome pojačalo najbolje radi jeste kada je sve na nuli, a po potrebi uključim "Pre shape"...
Dobra su za rock, blues, i malo tvrđu svirku, za neki smooth baš i nisu, imaju izražen "punch" koji ume da se otme kontroli, ako ostatak benda pipka. :)
Ja imam TE glavu i uvek je rado nosim na svirke, kombinujem je sa desetkama i sa petnaesticom, u zavisnosti od veličine bine i moje dobre volje da teglim pun auto kutijetina.

Mada moje je mišljenje da je stil svirke priljagodljiv skoro svakom kvalitetnom pojačalu, a TE to jeste, i takođe napominjem da igra sa zvukom i setovanje nije za svakog, a TE je pojačalo koje nema instant zvuk kao većina modernih pojačala današnjice, već zahteva dobro uvo i iskusnog poznavaoca tona, i u takvoj situaciji pruža zaista dobar, snažan, i pre svega prepoznatljiv TE ton, pa u njemu uživa ostatak benda, publika, pa i basisti koji ga koriste.

Post Reply