sta mislite
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
sta mislite
Sta mislite o HUGHES & KETNER TUBEMAN-u,ima li neko iskustva s njim,ja sam ga cuo i od tada ga prizeljkujem.Znali neko gde i po kojoj ceni moze da se nadje? 

- Jimmy Henderson
Re: sta mislite
halo , ja imam Hughes & Kettner thirty i trenutno sam zadovoljan sa njim sa obzirom da
vezbam i sviram na "stojadinu". Kad mi stigne nova Blade gitara , videcemo kako to sve zvuci.
Za taj model koji te zanima , nikad cuo , sori.
mozes li biti konkretan pa reci u zbog cega ti se svidja taj Tubeman ?
pozdrav !
vezbam i sviram na "stojadinu". Kad mi stigne nova Blade gitara , videcemo kako to sve zvuci.
Za taj model koji te zanima , nikad cuo , sori.
mozes li biti konkretan pa reci u zbog cega ti se svidja taj Tubeman ?
pozdrav !
Tubeman nije pojacalo, to je pedala-predpojacalo
- Rocket Roll
Tubeman ponekad naleti u Artistu i košta 300 evra. Tu se svaka diskusija o njemu završava, što se mene tiče. NE DAM 300 evra za prekidač sa lampicom kada za te pare već može da se kupi polovno lampaško pojačalo.

Uff mnogo para,za te pare moze da se kupi pristojna gitara 

Tube factor bi trebao biti jeftiniji za nekih stotinak evra, a mogao bi pogled da bacis i na electroharmonix 2ube preamp (koji je mozda i bolje resenje od h&k) al ne znam koliko je to nabavljivo kod nas
Inace mislim da neces mnogo pogresiti ako uzmes neki mikrofonski preamp sa lampom u sebi npr. presonus tube pre, studio projects vtb1, ili neki od artova a mozda cak i berindzher. Ja imam studio projects i mogu ti reci da je probudio moje malo sobno pojacalo, a mozes i jako pristojan lampaski drajv da izvuces iz njega. E, sad, nije u vidu stomp boxa (mada sto se mene tice ovo i nije nedostatak jer nemas potrebe da ga gasis) i veoma verovatno je da bi ga ovaj h&k pojeo za dorucak, ali opet za mnogo manje pare ces dobiti jako slican zvuk + jos gomilu opcija (npr. fantomsko napajanje)
Inace mislim da neces mnogo pogresiti ako uzmes neki mikrofonski preamp sa lampom u sebi npr. presonus tube pre, studio projects vtb1, ili neki od artova a mozda cak i berindzher. Ja imam studio projects i mogu ti reci da je probudio moje malo sobno pojacalo, a mozes i jako pristojan lampaski drajv da izvuces iz njega. E, sad, nije u vidu stomp boxa (mada sto se mene tice ovo i nije nedostatak jer nemas potrebe da ga gasis) i veoma verovatno je da bi ga ovaj h&k pojeo za dorucak, ali opet za mnogo manje pare ces dobiti jako slican zvuk + jos gomilu opcija (npr. fantomsko napajanje)
- Rocket Roll
Nažalost nije nabavljivo. ArtistSystems mi kažu da im EHX naleće stihijski i da nikad ne znaju šta će tačno da dođe, pa odluka da se nabavi neka konkretna EHX sprava kod nas podseća na igranje lutrije - zoveš Artist svake nedelje i nadaš se da će u sledećem "izvlačenju" da uleti ono što tebi treba.cccira wrote:...a mogao bi pogled da bacis i na electroharmonix 2ube preamp (koji je mozda i bolje resenje od h&k) al ne znam koliko je to nabavljivo kod nas.
Nažalost, ima još jedan problem - EHX LPB2ube košta 180 evra na Thomannu, što verovatno znači da bi mu cena bila samo malo manja kod nas... ako bi naleteo. Mislim da do sada nikada nije naletao u Artist, ali nisam siguran.

Sta mislite o Digi Tech RP100 dobio sam ga na poklon pa bi volio da cujem vashe misljenje o njemu.
ako ova poruka ne pripada ovoj temi premjestite je.