Šta znam, meni ovo ne deluje praktično. Kapiram da nekome može da radi posao, ali meni sigurno ne bi bilo korisno. Kao prvo, ne trpim ništa nalik narukvicama, a posebno ne kad sviram, to mi toliko smeta da imam utisak da ću iz kože da izađem. Manje više je i sve što stoji oko vrata u stvari gnjavaža. Drugo, ovo bi možda bilo praktično da može više trzalica da se smesti, ali imam utisak da bi sve poispadale kad se vadi jedna. Konačno, postoji Dunlopov Ergo Pick Holder koji može da se fiksira pozadi na glavi gitare, i koji prima više trzalica, i lako se vadi jedna po jedna a da ostale ne poispadaju jer ima oprugu, i pri tom košta nekih 260 ili 270 dinara... Ko ne voli da lepi nešto na gitaru, ima i drugo rešenje, za scenu je keva ono "crevce" što se stavi na pecaljku stalka za mikrofon, nema ništa što ti trzalice čini dostupnijima. I to je 500 kinti (Nemanja, i nije mnogo skupo

). Ne znam koliko košta ovo što Trooper predlaže, ali i to mi deluje kao nešto što ne može biti ni pola cene ove pinkle koju si ti predstavio.
Naravno, kako Nebojša reče, džepova bar imamo, a svi dobro znamo čemu služi onaj najmanji džep sa desne strane na farmerkama, to je baš onako standardna varijanta za gitariste.
Nemoj zameriti, kapiram da ti baš ovakav komentar treba, da se ne zalećeš u nešto što može da bude promašaj. Treba da nudiš ili nešto što je po funkcionalnosti podjednako dobro kao proizvodi koji već postoje, a malo je jeftinije, ili nešto što košta isto, a funkcionalnije je od postojećih proizvoda, jer u protivnom nema šanse da se uglaviš na tržištu. Po mom skromnom mišljenju ovo ni po funkcionalnosti ni po ceni ne može da se progura.