Korg G1
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
-
Korg G1
Ako je neko imao iskustava sa ovim procesorom jer nameravam da ga kupim u skorije vreme pa mi recite, da li se isplati??
Re: Korg G1
A što baš taj procesor? da ne mrsim bez potrebe, imao sam priliku ni kriv ni duzan da sviram na digitechovim procesorima od modela rp90 do rp iljadu,
na zoom g9.2tt(bonbona...), na VOX-U, par dana na GT-10 ( RP1000 ga jede, po mom mišljenju,
mada nema switch/on/off za wah, na max gaženju expr. pedale, što je nedopustiv propust!!!), de ga nadje?
Što bash on, mislim, za, kojo ti treba?
na zoom g9.2tt(bonbona...), na VOX-U, par dana na GT-10 ( RP1000 ga jede, po mom mišljenju,
mada nema switch/on/off za wah, na max gaženju expr. pedale, što je nedopustiv propust!!!), de ga nadje?
Što bash on, mislim, za, kojo ti treba?
-
Pa on mi je relativno jeftin a ima dovoljno efekata, mislio sam da uzmem neke pedale,ali s obzirom da mi je potreban, i dist, reverb, delay, itd. Mislio sam ipak da uzmem neki procesor, do, najvise 60 e, polovan naravno,pa sam nasao taj korg, malo stariji tip ali koliko sam cuo fino sljaka, sad "svako svog konja hvali", ali kazem.
Ako neko zna da mi preporuci nesto slicno, otvoren sam za predloge
Ako neko zna da mi preporuci nesto slicno, otvoren sam za predloge

Ne smem da tvrdim, tog korga nisam imao prilike da akam, al za tu kintu mislim da sa kojim god procesorom da zavrsis neces biti nesto mnogo zadovoljan.
Mozda, da se poigras neko vreme sa njim i tolko... minimum rang RP155 (255, 355), to miriše na nešto.
Ovo ostalo su igračke.
Mozda, da se poigras neko vreme sa njim i tolko... minimum rang RP155 (255, 355), to miriše na nešto.
Ovo ostalo su igračke.
-
Jel znas onda neku lepu pedalu onda sa iole dobrim efektima..
To ce biti bolje, da te posavetuje neko sa vise iskustva sa time nego ja (oko pedala), a za procesore sam ti napisao sta mislim...
Ja jedino imam Boss SD1 pedalu, i ona je super, onako bash blagi vintage drajv.
Radi super i kao bost...odlicna je meni za to sto sviram, bluz i rock.
Ume da natera da gitara kroz pojacalo reži, onako moćno....
Radi super i kao bost...odlicna je meni za to sto sviram, bluz i rock.
Ume da natera da gitara kroz pojacalo reži, onako moćno....
-
Osoba A - Je l' probao neko nekad krempite? Bas mi se jedu al' ne znam kakve su.
Osoba B - Ja bih ti preporucio tulumbe. Mislim da su bolje od krempita.
Osoba A - Ali mene interesuju krempite.....
Osoba B - Pa ne znam, ja ih zapravo nikad i nisam probao ali mislim da su tulumbe bolje, trebalo bi njih da uzmes...
- 90% svih forumskih prepiski u Srbistanu -
Osoba B - Pa ne znam, ja ih zapravo nikad i nisam probao ali mislim da su tulumbe bolje, trebalo bi njih da uzmes...
Imao sam neko krace vreme 90-tih korg g3, i moram priznati da dugi niz godina nisam nalazio multiefekt koji rado priblizno dobro, kompresija/drajv/verb/delay su stvarno zvucali toplo/analogno... Boss multiefekti su zvucali plasticno, digitechi ko igracke/zujalice... jedino rackovi tipa Roland gp i Lexicon/alesis su razbijali, ali su bili jezivo skupi; Sve u svemu, Korg g serija bi trebalo da zvuci dobro...

Frostensen wrote:Osoba A - Je l' probao neko nekad krempite? Bas mi se jedu al' ne znam kakve su.
Kapiram, da si ovim verovatno teo da ispadneš duhovit, drugu svrhu ne vidim.
Jedino da se nisi zajebo pa si ovo pogresno copy/paste, baš ovde, umesto na neki poslastičarski forum, koji ti je bio otvoren u drugom prozoru brauzera.
Nikom nisam rekao da treba da nešto kupi, nego sam izneo svoje mišljenje, iza koga btw, čvrsto stojim.
A veruj mi da je dobro što se ovakve prepiske u 90% slučajeva (kako kažeš), vode na forumima, jer da se negde u realnom životu vode, rizikovao bi
da ti neko nabije i te tolumbe a bogami i krempite direkt u usta...