Naime, kada sam kupio klon AC-Tone-a (pedala iste firme) od poznanika, on mi je uz tu pedalu dao i još jednu pločicu, koja je identična za PlexiTone i AC Tone, a razlika je samo u nekoliko komponenata. Šeme, pcb layout su vam dostupni na freestompboxes.org forumu, morate se registrovati da bi mogli pretragom da nađete temu (kada se registrujete, pretraga pod "Carl Martin PlexiTone" bez greške izbacuje temu koja vam treba).
Sutra ili prekosutra bih trebao da počnem izradu pa ću sve dokumentovati slikama. Totalni sam noob što se tiče pedalarstva, znam da spojim sve po layout-u i to je to. Imam izradu jedne pedale iza sebe, uz veliku, nesebičnu pomoć gosn. Funkomata (

Dakle, pedala koja će se praviti:

Jedna mala napomena - praviću verziju bez boost-a, jer mi ne treba, na AC-Tone-u već imam boost, a pošto će mi obe biti istovremeno na pedalboardu, nepotreban mi je boost i na njoj, plus što bez trećeg prekidača za boost mogu da smestim efekat u 1590BB Hammond kutiju, i onda će sve lepo biti skockano na boardu.
Neće izgledati tako, ali to ćete već videti. Imam problem doduše da nabavim kapice za potove koji mi se iole sviđaju, a neću samo to da naručujem iz inostranstva. Zato, ako neko ima neke iole normalne kapice za potove viška, crne, neka se javi, želim da otkupim...