Uzeo sam od drugara na probu V-amp pro posto je njim moguce odvojeno poslati cist signal gitare i signal sa simulacijom pojacala i kabineta i/ili efektima. Uglavnom, da ne duzim svidjaju mi se mogucnosti svakakvog povezivanja ali postoji mali problem. "Cisti line izlaz" nema nikakvu volume kontrolu i klipuje mi na zvucnoj karti. Takodje mi i sama gitara klipuje na ulazu u V-amp ... ni ulaz nema volume kontrolu. Posto je digitalna sprava klipovanje bas nije prijatno za usi. Kada smanjim izlaz iz gitare i vamp prestane da javlja da mu je prevelik signal, sve je kul, i ono sto posle ide iz njega u zvucnu.
E sad, ja bih da izbegnem stisavanje na gitari i da stavim nesto izmedju gitare i vampa. Ima li neka DIY varijanta koja nece obojiti ton? Ako sam dobro shvatio svaka pasivna kontrola ce sjebati stvar (kao onaj ehx signal pad) osim ako pre nje ne ide recimo pedala (buffer... koji moj...pojma nemam

). Kontam da moze da se stavi neki kondenzator ko na pot dzitre...ali ono... Ima li nesto sto provereno dobro radi ovo sto mi treba?

Ja sam kao resio stvar sa BLE100 (limiter/enchancer) tako sto sam potpuno iskulirao njegovu pravu svrhu i koristim samo level kontrolu...ali on unosi malo suma pa me nervira...