Izbor
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Izbor
Boss BD-2 (6600din), EHX Big Muff(7000nesto) ili Rocktron Sonic Glory(4000nesto din)
Vec neko vreme hocu da uzmem BD-2 ali sad sam skontao jos neke mogucnosti i sad razmisljam izmedju ove 3 pedale...
Probao sam sve 3 i dalje nisam siguran sta da uzmem tako da ako neko ima neki predlog bilo bi super
Vec neko vreme hocu da uzmem BD-2 ali sad sam skontao jos neke mogucnosti i sad razmisljam izmedju ove 3 pedale...
Probao sam sve 3 i dalje nisam siguran sta da uzmem tako da ako neko ima neki predlog bilo bi super
- Rocket Roll
Re: Izbor
Sve tri su različite, tako da moram da ti postavim pitanje - kako bi ti da zvučiš?
Kao ti - ali prisutniji i fokusiraniji - "Dobro jutro, Srbijo, vreme za jutarnju kafu?" ? BD-2.
Kao buldožer koji ti ruši kuću - dok ti još uvek spavaš u njoj? EHX Big Muff Pi.
Kao bilo ko drugi ko svira TubeScreamera? Rocktron Sonic Glory.
Kao ti - ali prisutniji i fokusiraniji - "Dobro jutro, Srbijo, vreme za jutarnju kafu?" ? BD-2.
Kao buldožer koji ti ruši kuću - dok ti još uvek spavaš u njoj? EHX Big Muff Pi.
Kao bilo ko drugi ko svira TubeScreamera? Rocktron Sonic Glory.

Dobro poredjenje
Nemam pojma kazem da sam ih redovno probao i sve su mi odlice...
Treba mi nesto za samo da mi malo pojaca i podigne zvuk

U sustini da imam potpuno clean ton bez pedala, jednu od ovih pedala za neki overdrive/blazu dist za nesto drugo i DS-2 kao dist za trece...
- Rocket Roll
Ja glasam za BD-2. Stavi ga iza DS-2, pa možeš čak da ga koristiš kao boost za solo-deonice pesama u kojima sviraš sa DS-2 (pored klasične upotrebe za blagi / tvrdi overdrajv). BD-2 ima ihahaj gaina, ako ti zatreba...
Odneo sam gitru i probao ih jos jednom i uzeo sam Big Muff.
Rocktron je zvucao nekako slabo a BD-2 je i dalje odlicna pedala ali cisto da imam koju pedalu koja nije Boss...
Skroz sam zadovoljan... Odlicna stvar
Rocktron je zvucao nekako slabo a BD-2 je i dalje odlicna pedala ali cisto da imam koju pedalu koja nije Boss...
Skroz sam zadovoljan... Odlicna stvar
- Rocket Roll
Ha, nisam ni sumnjao da je odličan. Čestitke! 'Ajde neke slike i .mp3jke, u "Review" odeljku?

Napiscu o njoj i stavicu jos koju sliku kad i sam skontam redovno sta radi i kako radi

Nesto na brzaka:
http://www.box.net/shared/j8fdc9qm8g
Solo je sa istom podesavanjima kao i clean + Big Muff sa volume na pola, tone na 3/4 i samo malo malo sustaina
http://www.box.net/shared/j8fdc9qm8g
Solo je sa istom podesavanjima kao i clean + Big Muff sa volume na pola, tone na 3/4 i samo malo malo sustaina
- Rocket Roll
Yeah! Tasty chops, mate.
Hvala... mate
- Nyarlathotep
- MF veteran
fino zvuci. [retereao sam kad sam pljuvao big muff pi nyc reizdanje, mislim, nalozen na mongoosa nista drugo mi ne valja. ali, sad, super je ovo - geekovska pohlepa mi govori "stekuj pare i za ovu lutkicu", ali me razum odvraca "neces valjda i ovu, dokle bre vise?" sta ce da prevagne, videcemo...