pojacalo: Laney LX35R
Treba mi distorzija za rock-hard rock-southern rock-grunge-alternative metal-doom metal...bendovi tipa Seether,Wolfmother,Creed,Jerry Cantrell,Down,Corrosion Of Conformity,Black Sabbath,Katatonia,A Perfect Circle,Soil(i slicni bendovi bendovi na taj nu-metal fazon)...
Prvo mi se dopao Boss MD-2...medjutim drug me savetuje da to nikako ne kupujem jer kupio pre istu pedalu i prodao je dva dana kasnije posto nije upola dobio zvuk kakav je cuo na youtube klipovima koje je gledao. On mi savetuje da kupim OS-2 koji i on sada ima i kaze da je sa njom prezadovoljan,steta pa nismo blizu tako da ne mogu da odem i probam...ili DS-2 koji mi se nekako do sada najmanje svidja. Ali posle toliko pogledanih snimaka za sve tri pedale vise ni sam ne znam koja bi najbolje odgovarala pomenutoj muzici koju bi svirao.
Citao sam ovde na sajtu komentare vezane za DS i OS ali nisam video da je neko uporedjivao ove tri pedale pa ako neko ima iskustva sa njima ili predlaze nesto drugo a da je u slicnom cenovnom rangu i da moze da se nadje na oglasima slobodno predlozite.