potom epoxy resin [smola] finish, koji oblachi pedalu u kameno plastichno odelo

namerno sam preterao sa shieldovanim kablovima ima ih 4

keramichki kondenzatori, in the vein of the russians, battery in a muff lasts for ages, originalni tranzistori not the replacements, ...

a pozadi mitoloshki predstavljen proces mumufikacije, just for fun, takodje utopljen u smolu, the whole pedal is, of course

Raditi sa epoksi smolom nije tako lako, i rezultat nije narochito uredan u smislu da je sve "kao ogledalo" , jeste gornja strana ali je za ostale stranice potrebo mnogo vishe iskustva i strpljenja I guess...treba bre chovek da dezhura 24 sata dok se ne stegne i da prepravlja...
Prvo sam bio impresioniran pedalom [dok je bila u test stanju], pa sam skapirao da to meni ne treba i obecao je kolegi sa foruma, a sada kad sam je zavrshio, spustio na zemlju i zgazio, totalno, totalno sam zazhalio. Tako da vec vidim kako je pravim sebi u blizhoj buducnosti.
Inache pedale je beskrajno versatilna, a versatilnost sam dodatno povecao ubacivanjem petog potenciometra [ovaj veliki knob] koji utiche na gain, transparentnost attack-a note, kao i celokupnog vibe-a i masnoce pedale, apsolutno najkorisnija kontrola na pedali. Omogucava da se efekat koristi i kao standardni overdrive i kao walls, mountains of fuzz bla bla efekat. U germanijumskom modu, sa odvaljenim ovim dodatim potenciometrom pedala se jako jako priblizhava fuzz face zvuku. Neverovatan efekat, raznovrsnost zvukova je neshto chime pleni, kao i overall gain, od ovoga vishe gejna jednostavno ne mozhe

I tako