Hvala unapred.
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
+Ian plugs directly into the high gain input in his JCM 800 and also keeps his presence and treble very low and bass and mids cranked on the amp.
dobar je i keramicki i silver mica za taj poso. Mislim da mesa koristi keramicki, ako se dobro secam. Isprobavao sam razne kombinacije (mallory film, silver mica, murata keramicki) i nema lose, samo da nije neki skroz budjav kondenzatormaksabass wrote:blok kondenzator malih verdnosti(470p,680p,1n,2n2 itd)paralelno izmedju signala i mase ce redukovati visoke,tj pesence.
Zašto ne pitaš samog Pecu? Saznaš broj tel., nazoveš telefonom čoveka, predstaviš se, pohvališ njegove radove, kažeš da i sam poseduješ jedno njegovo hand-made pojačalo, i veliš ono: drug, ovo sokoćalo ima malo neugodne visoke, š'a ja da skarabudžim na ovom tvom projektu klonu Marshall-a da to fercera kako ja zapovedam, i eto obostranog zadovoljstva.rock nation wrote:Imam Pecin klon 2204, znate coveka, odlicno uradjena glava. Kao i originali, ima problem jer je ton preostar....
Trzalica wrote:Zašto ne pitaš samog Pecu? Saznaš broj tel., nazoveš telefonom čoveka, predstaviš se, pohvališ njegove radove, kažeš da i sam poseduješ jedno njegovo hand-made pojačalo, i veliš ono: drug, ovo sokoćalo ima malo neugodne visoke, š'a ja da skarabudžim na ovom tvom projektu klonu Marshall-a da to fercera kako ja zapovedam, i eto obostranog zadovoljstva.rock nation wrote:Imam Pecin klon 2204, znate coveka, odlicno uradjena glava. Kao i originali, ima problem jer je ton preostar....
Bez sarkazma, ali zar sam majstor koji je i lemio to pojačalo nije najbolja polazna opcija u rešavanju ovog problema? Zar to i nije poenta HAND-MADE uredjaja?!? DOGOVOR SA MAJSTOROM koji ga je hendmejdisao, pa makar da si to pojačalo kupio od treće ruke.![]()
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest