Da li neko moze da mi predlozi "ok shemu" za klon bass compresora??
Ne mora za nekog posebnog... hvala unapred
Predlog za semu za BASS COMPRESOR ??
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
- Midnight Rider
Re: Predlog za semu za BASS COMPRESOR ??
Orange squeezer modovan ako ti treba nesto jednostavno
Engineers thumb ako ti treba nesto veoma podesivo. Za sve ostalo ti trebaju optokapleri, koje je nezgodno naci, ali ako te ne mrzi da se cimas...
Engineers thumb ako ti treba nesto veoma podesivo. Za sve ostalo ti trebaju optokapleri, koje je nezgodno naci, ali ako te ne mrzi da se cimas...
- Midnight Rider
Najjeftinija za izradu ,a i najlaksa je varijanta FLATLINE comp.Ako to uopste moze da se nazove kompresorom ali je stvar u tome da to radi posao.Jos i ako si malo vican da ga tvikujes mozes sa sakom elemenata da dobijes jako pristojnu stvar.Pravio ,koristio i radi.
No ako hoces nesto ozbiljnije sa cime ces biti zadovoljan imas semu kompresora u mojoj temi(mozes da ga nadjes i na netu).Zove se joe meek ili tako tako nesto.To ti je moja preporuka...Imas sve potrebne parametre podesavanja ,sto je jako bitno,pogoto za bas+side chain,I on je opticki ,sto zanci da ce ti trebati optokalper,ali mozes da se pozabavis i sa led+ldr,sto radi posao ,a kad nabavis vactrol stavi njega i srecno sviraj.
No ako hoces nesto ozbiljnije sa cime ces biti zadovoljan imas semu kompresora u mojoj temi(mozes da ga nadjes i na netu).Zove se joe meek ili tako tako nesto.To ti je moja preporuka...Imas sve potrebne parametre podesavanja ,sto je jako bitno,pogoto za bas+side chain,I on je opticki ,sto zanci da ce ti trebati optokalper,ali mozes da se pozabavis i sa led+ldr,sto radi posao ,a kad nabavis vactrol stavi njega i srecno sviraj.
- Midnight Rider
Hvala Makso care