Nista...odlucim da sve to spakujem u manju kutiju.Duzina ploce je 40cm(standardnog TF)...napravio sam plocicu tako da stanu svih 10 potova u nizu na nekih 26cm(manje nije moglo)Sklapam ga ovih dana...Hocu da mi bude zgodno za transport i da mi netreba mnogo mesta da bih ga postavio jer je ovako tek nesto malo manje od miksete.
No dobro...Eksperimentisao sam malo sa nekom lanpom,pa bi zeleo istu da ugradim u ovo prepojacalo.Kopao sa po netu,pricaju ljudi i svasta rade...no ja sam u nedoumici,kako ovo da izvedem.Za neki pravilini rad lanpe mi treba recimo 150-230V,150-300mA i struja za grejanje.Naravno ja to trenutno nemam.Ono sto imam je trafo za napajanje predpojacala +/-15V oko1A.Iskren da budem malo me i plasi taj napon...pa bi se drzao manjeg ako je to moguce

Nisam se igrao sa lanpom na visokim naponima vec na 9-21V.Rezultati su bili razliciti sto je zavisilo od bias-a.Jedno je sigurno bolje je radilo na 21V.Struju od 21V sam dobio sa cl7660...nije bilo nikakvih sumova.cisto ki suza.Hteo sam da pitam dal struja preko 300mA moze da steti lanpi,u smislu da joj skrati vek ili moze da podnese i 1A bez problema.Druga veoma bitna stvar je da li lanpa na recimo 21V ili 48V moze da da optimalni rezim rada kada je u pitanju pramp koji pored nje ima i integrisana kola,koja ce verujem nadomestiti gubitak.I trece kako je najbolje integrisati lanpu u ovo predpojacalo.Gledao sam neke seme...(recimo kad se radi o duploj triodi ecc 81/82/83)polovina je na ulazu,a polovina pre ulaska u eq sekciju(kao kod SWR-red head,gain i enhancer ostanu izmedju dve triode)Tamo to radi na 230V pa mozda i ima smisla...neznam.dal da tako uradim ili da je samo postavim na pocetku.
Malo me zeza trenutno net...pa ne mogu da postavim slike seme...postavicu ako ima voljnih za diskusiju o projetku,a postavicu i moju verziju smanjene plocice-sa elementima...cenim da ce graditeljima i entuziojzistima biti od velike koristi...s obzirom da je ovo do sada najbolji projekatovog tipa u DIY na kojeg sam naiso...a radi kao zmaj.