->Stigao je na Thomann<-. Cena - 30 evra. Odlična cena za analogni delay...

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
pa ok al sto onda uvoze druge Behringer pedale a analog delay ne?! Ja mislim da je vishe u pitanju neobaveshtenost.Sava wrote:Kako nije, evo Rocket i ja to imamo!
Salim se, naravno. Ne znam razlog, ali prosto mislim da nece Behringer da uvoze jer je mala cena i samim tim mala zarada, a sami prodavci su mi rekli da su navodno imali mnogo reklamacija pa zato ne uvoze!?
Nisam poduže gledao asortiman Behringera, ali kada sam poslednji put bacio pogled u Mitrosu imali su samo one "leve" pedale, odnosno one koje se malo ređe kupuju pa mi se čini da su to zalihe od ranije. Možda i grešim, naravno.dweezil wrote:pa ok al sto onda uvoze druge Behringer pedale a analog delay ne?! Ja mislim da je vishe u pitanju neobaveshtenost.Sava wrote:Kako nije, evo Rocket i ja to imamo!
Salim se, naravno. Ne znam razlog, ali prosto mislim da nece Behringer da uvoze jer je mala cena i samim tim mala zarada, a sami prodavci su mi rekli da su navodno imali mnogo reklamacija pa zato ne uvoze!?
Sve se plašim da je u pitanju trgovačka podmuklost - teško da bi i jedan delay prodavali sem Behringera VD-400, kad bi ga uvezli.dweezil wrote: pa ok al sto onda uvoze druge Behringer pedale a analog delay ne?! Ja mislim da je vishe u pitanju neobaveshtenost.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest