Fender Marshall
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
-
Fender Marshall
Pozdrav interesuje me vase misljenje,sta bi vi preporucili za kucno sviranje fender frontman 10w ili mozda marshall 10w?
Re: Fender Marshall
Ni jedno ni drugo. Roland Microcube.
-
http://www.mitrosmusic.com/proizvod/951 ... Amplifier/Trooper wrote:Ni jedno ni drugo. Roland Microcube.
Mnogo kosta da nije malo previse,a sta imas protiv fendera ili marshalla,interesuje me,slobodno iznesi misljenje ne ujedam

http://www.kupujemprodajem.com/Roland-M ... d=22564672
Na primer. Generalno, na oglasima su jeftina (sta god da kupis, za godinu dana ce ti dosaditi, ili ces ga zadrzati za sviranje kuci)
Fender ima fin clean, drajv je uzas (a posto si originalnu temu stavio u podforum metal, kontam da te to zanima)
Marshall ima sranje klin (po mom misljenju), drajv je kul za rok tripove (tj kranc, acdc recimo).
Roland ima u sebi simulacije razlicitih pojacala, super radi za mjetal, imas jos i efekte za isprobavanje (tj za vezbanje i kako bi naucio sta koji efekat radi, koja je razlika itd). Ono, fino je zaciniti solazu dilejem ili tako nesto. I jos radi na baterije
Na primer. Generalno, na oglasima su jeftina (sta god da kupis, za godinu dana ce ti dosaditi, ili ces ga zadrzati za sviranje kuci)
Fender ima fin clean, drajv je uzas (a posto si originalnu temu stavio u podforum metal, kontam da te to zanima)
Marshall ima sranje klin (po mom misljenju), drajv je kul za rok tripove (tj kranc, acdc recimo).
Roland ima u sebi simulacije razlicitih pojacala, super radi za mjetal, imas jos i efekte za isprobavanje (tj za vezbanje i kako bi naucio sta koji efekat radi, koja je razlika itd). Ono, fino je zaciniti solazu dilejem ili tako nesto. I jos radi na baterije
-
Sve u svemu ovo nije skupo,a koliko je wati ne pise,za kucnu varijantu je od 10 do 15w idealno vise i netreba,a koji onda ku*ac kosta 120e marshall ako je sranje fender je bar 70eTrooper wrote:http://www.kupujemprodajem.com/Roland-M ... d=22564672
Vox Pathfinder 15R je izuzetan mališan.
-
Meni treba pojacalo sa distorzijom za metalBane bass wrote:Vox Pathfinder 15R je izuzetan mališan.

- mislim_stvarno
trooper ti vec objasnio.Fender1995 wrote:Meni treba pojacalo sa distorzijom za metalBane bass wrote:Vox Pathfinder 15R je izuzetan mališan.![]()
neces naci nesto bolje za slicne pare
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
mislim_stvarno wrote:trooper ti vec objasnio.Fender1995 wrote:Meni treba pojacalo sa distorzijom za metalBane bass wrote:Vox Pathfinder 15R je izuzetan mališan.![]()
neces naci nesto bolje za slicne pare

-
merk wrote:

-
neces naci nesto bolje za slicne pare[/quote]
Roland MicroCube wins. Fatality
[/quote]
Svatio sam da je roland vrhunsko pojacalo,ali i cena je vrhunska
mozda da nadjem nesta polovno,ali i kod polovnih se nikad nezna
Tako da videcu mozda ipak i skupim za tog rolanda,mora da je dobar cim ga toliko hvale

Svatio sam da je roland vrhunsko pojacalo,ali i cena je vrhunska

Tako da videcu mozda ipak i skupim za tog rolanda,mora da je dobar cim ga toliko hvale

Pa okacio sam ti link za polovno u prvom postu, 70e
- mislim_stvarno
ja sam kupio polovno 20 i kusur godina staro tranzistorsko pojacalo. nema mnogo sta da se proverava. ako radi, i rade potenciometri, pojacalo je dobro.Fender1995 wrote:ali i kod polovnih se nikad nezna
-
Mikro 2w neznam da nije slabo malo?Trooper wrote:Pa okacio sam ti link za polovno u prvom postu, 70e