Ovih dana u Americi je pusten u prodaju i najnoviji Digitech-ov multiefekt... http://www.digitech.com/products/RP500/index.php
Ne izgleda lose, cena mu je 300 dolara u Americi a vidim da ce mu cena u Evropi biti oko 270 "jura" (http://eu.musicianuniversity.com/Guitar ... Pedal.html)...
Digitech RP 500...Sta kazete na to?
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
-
- Rocket Roll
Re: Digitech RP 500...Sta kazete na to?
Da... Ono što je glavna tačka rasprave je pretpostavka da će koristiti isti engine / isti bitdepth i samplerate / iste algoritme kao trenutna RPx50 serija - pa će prema tome i biti "suđen". Međutim, imaće jednu (po meni) veliku prednost...

...što (ispravite me ako grešim) u ovom trenutku ima samo Bossova GT serija i veći Zoomovi procesori.
Spot on za ideju, u svakom slučaju!

...što (ispravite me ako grešim) u ovom trenutku ima samo Bossova GT serija i veći Zoomovi procesori.
E, ovo je meni proc. Nema sta da vrtis po presetima, vec imas odmah spremljene dugmice posebno za svaki efekat.
- Rocket Roll
Sjajna stvar, slažem se (mnogo fleksigilnije), ali u tom "pedal-modu" radi većina velikih (novijih) procesora - jedina prednost koju ovaj RP500 ima nad njima je cena (ako kod nas zaista bude koštao 250tak evra). Po ceni mu je najveća konkurencija Voxov ToneLab LE, koji za sto evra više nudi lampu... Evo još nekoliko procesora (from the top of my head) koji su kod nas nabavljivi a mogu da rade na isti način:malisha wrote:...imas odmah spremljene dugmice posebno za svaki efekat.
Boss GT-8 i Boss GT-10:

Zoom G7.1ut i G9.2tt:

Vox ToneLab SE i ToneLab LE:

Ne razumen zasto su efekti poredjani unazad.moze da bude nezgodnoRocket Roll wrote:Da... Ono što je glavna tačka rasprave je pretpostavka da će koristiti isti engine / isti bitdepth i samplerate / iste algoritme kao trenutna RPx50 serija - pa će prema tome i biti "suđen". Međutim, imaće jednu (po meni) veliku prednost...
- Rocket Roll
+ 1. S druge strane, nisam od "procesoraša" iz DigiTecha ništa bolje ni očekivao!Dusan wrote:Ne razumen zasto su efekti poredjani unazad.moze da bude nezgodno...