SCS Amplification
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
SCS Amplification
Nađoh ovo na FB, pa me zanima da li ima negde da se čuju ova pojačala? Youtube? Da li ih je neko probao?
https://www.facebook.com/pages/SCS-Ampl ... tos_stream
https://www.facebook.com/pages/SCS-Ampl ... tos_stream
-
Re: SCS Amplification
Srpski preduzetnicki duh...
- Parola "Ne treba nam sajt, imamo telefon, toliko smo profi da smo avangarda". Taj koji gleda ce da okrene ako je ozbiljan. Daleko bilo da se predstavimo kao ozbiljna firma time sto cemo sve bitne informacije uciniti lako preglednim za potencijalnu musteriju koja mozda nema vremena da telefonira pola sata i ubada kad je ciji telefon slobodan. Ako si ozbiljan onda imas vremena da me juris...
- Parola "Znam sta radim" - Imam 50 slika u papucama. Obavezno mora da ima bar jedna do sedam fotki sa komadom drveta u izradi, ako je i ker upao u kadar jos bolje (comic relief). Video nemam ni jedan. Ako imam, to je snimano telefonom, ali uzivo je super ubija kako zvuci. Ja sam u pozi "Znam sta radim" sto mu dodaje +10 na exp.
Ima jos primera ali me mrzi... Mozda su skroz kul likovi, ali ja imam sve manje zivaca za oblike metastaziranog srpskog bica i mozgova koje srecem tokom dana. Sori za flejm..
- Parola "Ne treba nam sajt, imamo telefon, toliko smo profi da smo avangarda". Taj koji gleda ce da okrene ako je ozbiljan. Daleko bilo da se predstavimo kao ozbiljna firma time sto cemo sve bitne informacije uciniti lako preglednim za potencijalnu musteriju koja mozda nema vremena da telefonira pola sata i ubada kad je ciji telefon slobodan. Ako si ozbiljan onda imas vremena da me juris...
- Parola "Znam sta radim" - Imam 50 slika u papucama. Obavezno mora da ima bar jedna do sedam fotki sa komadom drveta u izradi, ako je i ker upao u kadar jos bolje (comic relief). Video nemam ni jedan. Ako imam, to je snimano telefonom, ali uzivo je super ubija kako zvuci. Ja sam u pozi "Znam sta radim" sto mu dodaje +10 na exp.
Ima jos primera ali me mrzi... Mozda su skroz kul likovi, ali ja imam sve manje zivaca za oblike metastaziranog srpskog bica i mozgova koje srecem tokom dana. Sori za flejm..
pa i ja to primetih, opet..tek su godinu dana na FB pa reko možda su poznatiji ovako, po preporukama isl..
Nešto sve gledam ko kod nas sve osim Pece pravi pojačala, i naiđoh samo na ove..
Nešto sve gledam ko kod nas sve osim Pece pravi pojačala, i naiđoh samo na ove..

-
Neki Tasic iz Panceva isto pravi pojacala. Kao dobra su, ali ni on se nije proslavio audio/video zapisima, vise po preporukama ljudi ovde.
edit: Za godinu dana sigurno nisu mogli da naprave 2 komada i krsteno ih snime..
edit: Za godinu dana sigurno nisu mogli da naprave 2 komada i krsteno ih snime..
Last edited by Frostensen on 15 Sep 2014, 22:20, edited 1 time in total.
+1
Može uživo da zvuči ko 3 matora Plexija, Bassmana i Orangea zajedno, ne uzimam ako audio/video zapis na netu nije adekvatan. Ko ih jebe.
Može uživo da zvuči ko 3 matora Plexija, Bassmana i Orangea zajedno, ne uzimam ako audio/video zapis na netu nije adekvatan. Ko ih jebe.
-
Tasic ima kod sebe neke gotove modele za probati koliko znam. Def. cu ici u nekom momentu da vidim sta je sve radio.
Pa ono... ok ako neka firma postoji previse dugo i prodaje previse stvari pa da kazes jebo idiote...nebojsak wrote:+1
Pogle Pecin sajt, pa odluci da kupis pojacalo ili ne.

Kupio bih sva njegova pojacala i bio prezadovoljan ali def ne zbog sajta ili audio video zapisa na netu.
Kupio bih akustaru od jecaisale samo nakon razgovora sa njim, jebes sajt.
Ista prica za majtija pre nego sto je napravio sajt.
- Dersu Uzala
Uhm, da.Funkomat wrote:Pa ono... ok ako neka firma postoji previse dugo i prodaje previse stvari pa da kazes jebo idiote...nebojsak wrote:+1
Pogle Pecin sajt, pa odluci da kupis pojacalo ili ne.![]()
Kupio bih sva njegova pojacala i bio prezadovoljan ali def ne zbog sajta ili audio video zapisa na netu.
Kupio bih akustaru od jecaisale samo nakon razgovora sa njim, jebes sajt.
Ista prica za majtija pre nego sto je napravio sajt.
-
Kakva su Tasicea, je l' sviralo to nesto ljudi?
Znam da DrGreenthumb ima njegovu visekanalnu glavu, a znam i da je Muzzy pominjao kad je probao neki kombo prototip da je bio odusevljen.
E sad, mozda se oni jave i napisu nesto detaljnije.
E sad, mozda se oni jave i napisu nesto detaljnije.
Nisam svirao,licno ali sam slusao i gledao i po mom ukusu EXTRA!!!!,izrada jako kvalitetna i profesionalna,sve na svom mestu,da moze da izadje na megdan bilo kom Custom Made-u....
P.S.:najbolje bi bilo da Doktor kaze svoja iskustva i impresije,ajde zamolicu ga,ako to vec nije negde uradio ovde na MF...
pozz.!!!Coca!!!
P.S.:najbolje bi bilo da Doktor kaze svoja iskustva i impresije,ajde zamolicu ga,ako to vec nije negde uradio ovde na MF...
pozz.!!!Coca!!!
-
Sta si probao? Tasicevo pojacalo, SCS, Pecino?
Evo tek sada vidim da sam u postu propustio da navedem da je rec koliko se secam o Tasicevom pojacalu kodje je radio za Doktora,i rekao sam da ga nisam probao licno samo cuo i pogledao o kakvom dizajnu je rec...pozz.!!!Coca!!!
- DrGreenthumb
- MF veteran
Tasa je napravio pojačala za sebe i par drugara (hvala mu), mislim da mu se poprilično jebe za veću produkciju, snimke a i šta ljudi misle o tome...
Snimio sam (totalno amaterski, naravno) nekoliko klipova, al to i ne znači mnogo jerbo svako će krojiti pojačalo po svojoj meri. Uostalom, koga interesuje takvo što, može da ga kontaktira, uvek kući ima bar par komada a i pivo 'ladno
Snimio sam (totalno amaterski, naravno) nekoliko klipova, al to i ne znači mnogo jerbo svako će krojiti pojačalo po svojoj meri. Uostalom, koga interesuje takvo što, može da ga kontaktira, uvek kući ima bar par komada a i pivo 'ladno

-
Evo ovako,
SCS je ekipa od 4 clana iz Sarajeva. Mogu da prave prezentacije i po drugim gradovima po potrebi a u prostorijama uvek imaju 3-5 manjih pojacala koje prodaju unpred napravljene. Takodje mogu od korisnika da povuku pojacala ako neko zeli da dodje i cuje nesto konkretno sto trenutno nemaju u prostorijama. Rade p2p, turent ili eylet. Rade kopije a rade i custom fazon. Dozivotna garancija osim na potrosne delove, gde se placa samo materijal a ne i ruke. Cene nisu fixne ali kazu ako je npr. Fender toliko onda je njihovo najmanje 30% jeftinije (koriste ispitane komponente sta god to znaci). Kazu du uskoro spremaju i demoe.
Eto tako
SCS je ekipa od 4 clana iz Sarajeva. Mogu da prave prezentacije i po drugim gradovima po potrebi a u prostorijama uvek imaju 3-5 manjih pojacala koje prodaju unpred napravljene. Takodje mogu od korisnika da povuku pojacala ako neko zeli da dodje i cuje nesto konkretno sto trenutno nemaju u prostorijama. Rade p2p, turent ili eylet. Rade kopije a rade i custom fazon. Dozivotna garancija osim na potrosne delove, gde se placa samo materijal a ne i ruke. Cene nisu fixne ali kazu ako je npr. Fender toliko onda je njihovo najmanje 30% jeftinije (koriste ispitane komponente sta god to znaci). Kazu du uskoro spremaju i demoe.
Eto tako