Da li je ovo moguce?
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Da li je ovo moguce?
Imam jedno mozda malo glupo pitanje,video sam ovde na forumu da je moguce od starog lampaskog radija napraviti pojacalo,pa me zanima da li bi to moglo da se uradi da radi i na baterije kao na primer microcube i tako neka manja pojacala koja imaju tu opciju?Hvala...
Re: Da li je ovo moguce?
Naravno da moze.
Imas u Maksinoj temi "Maxles pedale handmade" na par stranica unazad kako je i sta uradio po tom pitanju.

Imas u Maksinoj temi "Maxles pedale handmade" na par stranica unazad kako je i sta uradio po tom pitanju.

- Kauto Labs
zavisi sta podrazumevas pod "baterija", treba da grejes jednu triodu i pentodu plus 5W za zvuk, znaci pre ce biti akumulatorce
imas smps pretvarac 300W 12 na 220 za 30 eura
imas smps pretvarac 300W 12 na 220 za 30 eura
Može, ali nema preterano smisla jer će većina energije da se utroši na zagrevanje lampi (bukvalno grejač).kriper wrote:Imam jedno mozda malo glupo pitanje,video sam ovde na forumu da je moguce od starog lampaskog radija napraviti pojacalo,pa me zanima da li bi to moglo da se uradi da radi i na baterije kao na primer microcube i tako neka manja pojacala koja imaju tu opciju?Hvala...
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Misliš, da li se od ovoga može napraviti lampaški radio?nemanjavelimirovic wrote:http://www.kupujemprodajem.com/Lampaska ... er_id=8773
Da li je OVO moguce?