Guyatone MOm5 Mighty Micro Octaver

Izrada, održavanje, saveti...

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

Post Reply
tocilj

Guyatone MOm5 Mighty Micro Octaver

Post by tocilj » 02 Jan 2015, 14:12

Srecna nova godina svima!
Mozda nisam trebao otvarati novu temu zbog ovoga, ali nije tesko obrisati, pa hajde:-)

U glavnom...dobio sam od nekog prijatelja iz USA ovu cudnu pedalu, pa me interesuju neke informacije. Pedala je bukvalno nova, vidim da je made in Japan, ali jako malo ima na netu o njoj (par snimaka na youtube, ali ne zvuce ni slicno ovome sto ja imam). Ona je analogni oktaver, ali ne zvuci kao standardni oktaver, nego kao fuzz/sint oktaver....dakle oktava koju pravi -1 i -2 zvuce vise kao moog sint ili fazzy synh nego kao oktave samog zvuka. Zatim dosta je nepredvidljiva i zanimljiva, za one koji vole jako da eksperimentisu sa zvukom vjerovatno jedna od zanimljivijih pedala. E sada, ja ne znam sta da radim sa tim, posto ne sviram takvu muziku....a inace nisam neki ljubitelj fuzz-a. Mozda bih je i stavio u oglase ali uopste ne mogu da procijenim koliko mogu da je cijenim, koliko vrijedi, da li takva pedala kome treba i sl. Vidim da u USA kosta preko 140 $, ali mislim da je ta cijena malo previsoka. Pedala jeste analogna, to se vidi i po niskoj miliamperazi, ali mi je to malo previse. Pa ako neko ima neko iskustvo sa ovim pedalama ili ima neki predlog za cijenu neka kaze, hvala unaprijed....

http://guyatone.com/Mom5.php

tocilj

Re: Guyatone MOm5 Mighty Micro Octaver

Post by tocilj » 05 Jan 2015, 01:35

Znaci niko, nista:-)

Nema veze, stavih oglas, pa cu vidjeti....samo nije mi cilj da zaradim nesto ili trgujem, nego samo da je zamijenim za neki efekat koji vise koristim, kao sto je fejzer, flrndzer i sl. Nebih da ispadne da prodajem opremu na forumu i sl. pa cu izbrisati temu za par dana, ako niko do tada ne bude imao neko iskustvo da podijeli...

clapton

Post by clapton » 05 Jan 2015, 09:54

Guyatone pravi odlican autowah. To bi bilo fino posjedovat. :)

tocilj

Post by tocilj » 05 Jan 2015, 13:02

clapton wrote:Guyatone pravi odlican autowah. To bi bilo fino posjedovat. :)
I ja sam to vidio na youtube...imaju oni jos zanimljivih pedalica, samo sto ih je bas tesko naci.
Da sam dobio autowah, vjerovatno ga nebih ni prodavao:-)

Post Reply