Korg Toneworks AX1500G
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Korg Toneworks AX1500G
Kakava su vam iskustva sa ovim procesorom? Koristio bih ga za tezgarenje (tj nekoliko efekata koje poseduje)....
Re: Korg Toneworks AX1500G
Zar niko................................. 

Evo ja sam ga juce kupio,danas sam se malo upoznavao sa njim. Nisam neki vican,posto sam pre imao prilike da koristim (na duzi period) ax5g korgov, ali mi deluje ok.
1. Pravljen je da traje. Podnece sve zivo sto se na njega obrusi (mozes da sutiras prekidace ako hoces)
2. 90% ljudi ce na njemu naci ono sto mu treba jer stvarno ima dobre funkcije
3. Jako puno stvari mozes da nasnimis na njega. Bukvalno sve sta hoces
4. Zvuk je meni dobar, verovatno nekom boljem poznavaocu ce trebati nesto bolje. Mada mislim da je ovo (posebno sto sam ga platio samo 50 € sa orginalnim ispravljacem) dobra kupovina
5. Za sada (mislim da korg generalno ima taj problem) jedina mana mu je wah. Dista menja boju zvuka. Mada mislim da za to sto tebi treba nece bigi problema
Kada se jos malo bolje upoznam,dodacu jos stvari.
Na ultimat-guitar sajtu ima ocenu korisnika 7.9 ili blizu toga. Mislim da je to ok rezultat
Pisali su ljudi po forumu o ovom procesoru. Ukucaj korg ax1500g u pretragu izacice ti tema
1. Pravljen je da traje. Podnece sve zivo sto se na njega obrusi (mozes da sutiras prekidace ako hoces)
2. 90% ljudi ce na njemu naci ono sto mu treba jer stvarno ima dobre funkcije
3. Jako puno stvari mozes da nasnimis na njega. Bukvalno sve sta hoces
4. Zvuk je meni dobar, verovatno nekom boljem poznavaocu ce trebati nesto bolje. Mada mislim da je ovo (posebno sto sam ga platio samo 50 € sa orginalnim ispravljacem) dobra kupovina
5. Za sada (mislim da korg generalno ima taj problem) jedina mana mu je wah. Dista menja boju zvuka. Mada mislim da za to sto tebi treba nece bigi problema
Kada se jos malo bolje upoznam,dodacu jos stvari.
Na ultimat-guitar sajtu ima ocenu korisnika 7.9 ili blizu toga. Mislim da je to ok rezultat
Pisali su ljudi po forumu o ovom procesoru. Ukucaj korg ax1500g u pretragu izacice ti tema
Hvala druze
I ja sam moj platio 50 evra, ALI meni ne rade tri tastera- EXIT, MASTER (strelica na dole) i TUNER (strelica levo)... Otvarao sam procesor i kvar nije fizicke prirode (ima funkcionalne prekidace, sve radi kako treba), tako da pretpostavljam da je problem u softveru.... Sad, u elektroniku se vec ne razumem, pa ne znam da li je taj kvar moguce otkloniti, i koliko bi to kostalo, i slicno......?

Mislim da je bolje da uzimas nesto drugo nego da placas popravku. Meni fali rename dugme,ali radi sve. Video sam u goglasima boss me 25 za nekih 80 € mislim