Pojacalo valveking mini head.....da bih ga koristio u srbiji dovoljno je samo da prebacim ovaj crveni switch skroz sa leve strane?
Pored uticnice za struju sa desne strane se nalazi i fuse..... malo edukacije, hvala

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Ok hvala...bunilo me ovo fuse, sa desne strane od uticnice, a ovo je ipak low budget lampas cudilo me da postoji opcija za obe.... ko pita ne skitazekaisapa wrote:Pise ti lepo na poledjini pojacala za oba napona: za 115 cvakni dole, za 220 gore.
Nije nikakva misterija niti svemirska tehnologija. Svako pojacalo vec ima transformator napona ali za 5 dinara vise, taj transformator mozes da napravis da moze da radi i sa 110 i 220v na prekidac. A ako ne napravis tako u startu, treba jos jedan trafo da prilagodis ulazni napon.dzordje wrote:Bolje da pitam i ovo...ove manje lampaske glave donete iz usa....sta treba uraditi da bi normalno radile na serbishen voltazi? Nije valjda potrebno menjati ceo trafo?Neki transformator ili tako nesto?
edit
potrudio se malo
vec pisano
http://www.muzicki-forum.com/forum/view ... =43&t=4928
ali ovi mali micro pivinzi su mi misterija....znaci u neka pojacala postoje vec ugradjeni transformatori struje???
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest