zahvaljujem se takodje i Radetu Rasu na podrsci, savetima i objasnjenjima

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
bancika wrote:na prvi pogled ovi nisu dovoljno slicni, bas ti treba J201 koji se sve teze nalazi. Koliko znam, ni jedan ne zvuci bas isto. Ti mozes skoro bilo koji tranzistor da stavis i radice, samo je pitanje kakoObicno drugi tranzistori zvuce cistije.
Zaebancija je, ne proizvode se vec par godina i cena im je skocila u medjuvremenu. Pojavili su se i kineski klonovi na ebay koji se reklamiraju kao pravi, ali nisam poredio kako zvuce.
Btw, sta je, kog djavola, furda?
Cortex wrote:ima onaj lik Paul sajt je http://www.diyguitarpedals.com.au/shop/ ... ucts_id=52 sad svi koji cepaju j201 uzimaju odatle i koriste ove adaptere
ja sam isto kupio i usrao sam se dok nisam zalemio 10 ili bese 20 komada... jebote necu to vise nikad u zivotu da radim
kupio sam od 1mm, 1,5 i od 2 po vise komada.sacugubusim!haha... salim se.kupio sam sve od materijala osim tih tranzistora.nemaju ni j201 ni 2n.probacu na kupindo da potrazim,mozda su ok tih 5 komada. i unimer treba da kupim,u radnji je bio oko 3 'iljade sto proveraza tranzistore (ima onu kao zvezdu gde se butaju) a drugi je bio 2000 bez toga.dajte neku preporuku za unimer bre!RadeRas wrote:Metalstringer pitao za bušilicu pa da mu postavim sliku:mislim da je od 1mm ova koju koristim za bušenje štampanih pločica.Spoiler:
Kupi neki od 1000 dinara sa kupujem prodajem. Nećeš ti profesionalno da se ovime baviš, baviš se iz hobija, šta će ti. Rade i ovi najjeftiniji. Tranzistore naruči od ovog sa limundo onda. ajd pa laganometalstringer wrote:kupio sam od 1mm, 1,5 i od 2 po vise komada.sacugubusim!haha... salim se.kupio sam sve od materijala osim tih tranzistora.nemaju ni j201 ni 2n.probacu na kupindo da potrazim,mozda su ok tih 5 komada. i unimer treba da kupim,u radnji je bio oko 3 'iljade sto proveraza tranzistore (ima onu kao zvezdu gde se butaju) a drugi je bio 2000 bez toga.dajte neku preporuku za unimer bre!RadeRas wrote:Metalstringer pitao za bušilicu pa da mu postavim sliku:mislim da je od 1mm ova koju koristim za bušenje štampanih pločica.Spoiler:
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest