Pozdrav svim ljudima na forumu. Zamolio bih nekog ko je mozda imao ili jos uvek ima iskustva sa ovim pojacalom da cisto baci par reci, posto nameravam da ga uzmem. Inace sviram Fendera Stratocastera, i uglavnom preferiram rock, mada u principu sviram skoro sve muzicke zanrove.
Hvala unapred.
Dejan 82'
vox ad50vt212
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: vox ad50vt212
Odlicno pojacalo za te pare, skoro da radi kao voxac30 u domenu cleana,
ima razne zajebancije od efekata...kod voxa ima veoma malo propusta
ima razne zajebancije od efekata...kod voxa ima veoma malo propusta

Vox je vox.
Svi ga zivi i nezivi svirali.

To pojačalo ima proc u sebi. Kakav je zvuk kada se uključi simulacija nekog clean-a i ispred njega se stavi neka dist pedala?
To nije u potpunosti modeling pojacalo - imas tranzistorca sa lampom u predpojacalu;
Sad racunaj da Vox tranzistorci rade bolje nego neke lampe...ti izracunaj;
Vox odlicno radi sa distortion-ima, ali magija je u booster-ima i fuzz-evima;
Tu se cuje Vox kako valja; avt serija se jako priblizila butique AB-class pojacalima;
Sad racunaj da Vox tranzistorci rade bolje nego neke lampe...ti izracunaj;
Vox odlicno radi sa distortion-ima, ali magija je u booster-ima i fuzz-evima;
Tu se cuje Vox kako valja; avt serija se jako priblizila butique AB-class pojacalima;
Pročitaj moj prikaz Voxa AD30VT mislim da ga ima i na ovom forumu, slično je sa tim pojačalom s tim što ono radi još bolje zbog boljih zvučnika. Razlika je u izlaznom hibridu, zvučnicima i kutiji, ostalo je isto. Dobro je to pojačalo, a da li ima nečeg bolje za te pare zaista ne znam.
- tyler durden
- MF veteran
Ja sam apsolutno odusevljen sa tim pojacalom, kako radi u svakom pogledu sa svakom kombinacijom. Za te pare, a boga mi i za vece, ne mozes da nadjes bolje pojacalo. Neces pogresiti ni malo ako ga uzmes