Bheringer pedale-Compressor/Susteiner i distorzije
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Bheringer pedale-Compressor/Susteiner i distorzije
Imate li iskustva sa pedalom Bheringer compressor/susteiner,ili nekom drugom Bheringer pedalom slične namene?Takodje,interesuje me da li neko ima sikustava sa Bheringer distorzijama?
Re: Bheringer pedale-Compressor/Susteiner i distorzije
Ja sam imao overdrive/distorziju, i prilicno je dobro radila za gitaru...Za blues i rock.
Ja imam Vintage distortion. To je neki dist/sustainer, na foru fuzz pedala. Dosta je basovita, ima samo tri pota: volume, tone i sustain (koji menja gain, ali na neki cudan nacin). Dosta je zahvalna sto se tice trajanja baterija, ali ima dosta prljav zvuk. U kombinaciji za overdrive-om dobija se nesto sto lici na Hendrixa, i za to je skroz dobro. Za sve ostalo preporucujem Boss-ove distorzije DS-1, DS-2 i MT2.
Kakve su behringer pedale sto se tice dodavanja buke (white noise ili kako se vec zove)?
Imam behringerov tuner i to je najglasnija pedala koju imam.
Ne znam kako je sa ostalim behringerima...
Imam behringerov tuner i to je najglasnija pedala koju imam.
Ne znam kako je sa ostalim behringerima...
- Rocket Roll
To je 1:1 klon EHX Big Muffa.Historik wrote:Ja imam Vintage distortion. To je neki dist/sustainer, na foru fuzz pedala.
Imam DD400 digital delay i ne "aplaudira" mi tokom svirke... Ne znam za ostale modele pedala.Funkomat wrote:Kakve su behringer pedale sto se tice dodavanja buke (white noise ili kako se vec zove)?
???Funkomat wrote: Imam behringerov tuner i to je najglasnija pedala koju imam.
Koristim TU300 i potpuno je bešuman, nešto se kod tebe baš nije uklopilo.
To se i kod drugara desavalo, dok nije kupio "official" Behringer ispravljacSava wrote:???Funkomat wrote: Imam behringerov tuner i to je najglasnija pedala koju imam.

To se i kod drugara desavalo, dok nije kupio "official" Behringer ispravljacSava wrote:???Funkomat wrote: Imam behringerov tuner i to je najglasnija pedala koju imam.

Mislim da od Behringer valjaju Blues Overdrive, Vintage Distortion i onaj klon tube screamera...dedicated distovi im zvuce malo cheap...
Pa u sustini sam navikao na taj sum koji dodaje kad ne sviram tako da mi to ne smeta vec to sto unistava zvuk Big Muffa.Sava wrote: ???
Tj unisatavo.

Stavio sam ga na poseban adapter i sad je mnogo bolje hvala Bogu...
Behringer pravi odlicne klonove...
Meni je moja bisa pedala unosila poprilicno suma i zujanja.
Niko nema iskustva sa Compressor/Susteiner pedalom?
Bio sam na Bheringer-ovom sajtu i videh da u ponudi imaju i neku Wah-Wah pedalu,pa bih vas još pitao da li ste dotičnu pedalu imali prilike da čujete/probate i vredi li čemu?
Pozdrav!
Bio sam na Bheringer-ovom sajtu i videh da u ponudi imaju i neku Wah-Wah pedalu,pa bih vas još pitao da li ste dotičnu pedalu imali prilike da čujete/probate i vredi li čemu?
Pozdrav!
- KnightOfDoom
- Site Admin
- Rocket Roll
Po stranim izveštajima, kompresor je vrlo kewl (ljudi su zadovoljniji njim nego sa stock Boss CS-3), ali HellBabe... Ipak plastika nije za wahove.
Ok, Behringer!
Ne bih ja to nešto preterano eksploatisao,samo za kuću i retke probe.Kako nikada do sada nisam koristio wah-wah,kapiram da bi Behringer bio idealan kao,nazovimo je tako,igračka za početnika!
Pozdrav!

Ne bih ja to nešto preterano eksploatisao,samo za kuću i retke probe.Kako nikada do sada nisam koristio wah-wah,kapiram da bi Behringer bio idealan kao,nazovimo je tako,igračka za početnika!

Pozdrav!
Ja posedujem Behringerov Wah, i recimo da nije extremno esetljiv, zaboravite na Morley extreme, vise je kao crossover JH-1 i vintage Vox waha,
nista preterano, slabije radi s fuzzom, sa clean i overdriveom zvuci veoma toplo i analogno; Najveca mana je cheap komponente koje mogu prouzrokovati white noise
nista preterano, slabije radi s fuzzom, sa clean i overdriveom zvuci veoma toplo i analogno; Najveca mana je cheap komponente koje mogu prouzrokovati white noise