cooltron

Izrada, održavanje, saveti...

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

Post Reply
Dusan
MF veteran

cooltron

Post by Dusan » 13 May 2008, 12:48

Sta mislite o ovim pedalama, ima li neko iskustva.Na sky-ovom sajtu vidim da nisu skupe pa sa bas bitam vrede li sto. Da li mogu da se probaju u nekoj radnji

Image

Rocket Roll

Re: cooltron

Post by Rocket Roll » 13 May 2008, 13:04

Dusan wrote:Na sky-ovom sajtu vidim da nisu skupe.... Da li mogu da se probaju u nekoj radnji?
Ovaj, možeš da ih probaš u Skyju. Ponekad ih nemaju sve na lageru. Nyarlathotep ima Snake Charmera (kompresor) koji je "transparentan" i blag kompresor, plus je tih - vrlo sličan EHX Black Fingeru, možda nešto "neraznovrsniji" (ima dosta dugmadi, potenciometara i prekidača na sebi, ali promene nisu ekstremne).

Distorzijama / drajvovima se nisam previše bavio, otkada sam shvatio da vuku na "Marshall in a box" ton.

Rax13
MF veteran

Re: cooltron

Post by Rax13 » 13 May 2008, 14:23

Ja sam svirao par sati na Big Beg overdrajvu i imam samo reci hvale... Jako prirodan drajv se dobija, a sa gainom na panju i malo jacim magnetima. opushteno moze i neki heavy da se przi... Tone kontrola je osetljiva i zeljeni ton se lako dobije... Dosta dobro reaguje na dinamiku, shto potvrdjuje prisutnost lampe... Mislim da je u Sky ostao trenutno samo brit boost... Sve u svemu, sasvim solidna serija pedala... Probaj, pa cesh videti... :wink:

Post Reply