Za šemu i vrednosti elemenata se obratite GeneralGuitarGadgetsu ili TonePadu (tražite Rodent odnosno La Rata), a ovde samo par tehnikalija o ovoj gradnji: unutra je "ludi bombajski miks" (ala Bangla Bangers!) modernih i vintage delova, već zavisno od toga šta je koliko bitno (i šta je u Srbiji nabavljivo). Pažnja je usredsređena na nabavku danas teško nabavljivog(a po zvuku još uvek nenadmašnog) LM308, na koji je utrošeno gotovo četvrtina ukupnog novca (1 000 dinara). Ostatak je razbacivanje para na tantale (prvi Ratovi su bili gotovo u potpunosti izvedeni tantalima), kako bi se sačuvao stari zvuk:

Pošto je Jimmy Henderson toliko pomogao, ovaj Rat Pack Blues ide njemu - takođe, kao zahvalnicu, otišao sam najdalje moguće i ugradio varijabilni kliping (izbor između germanijumskih dioda, ala "Vintage Rat" i LED dioda ala "TURBO Rat"), superbright LED (zelen, da se slaže sa pedalom), 3PDT prekidač (true bypass + LED) i dodao sam sličicu Elvuda i Džejka na kutiju... Got the mojo workin'!

Iskustva? Ultrakomplikovana gradnja, pre svega zbog fensi hardvera (3PDT, plastični izolovani DC jack, superbright LED, da i ne spominjemo vari-clip prekidač!). Zvuk? Rax mi je zabranio da snimam semplove svojih pedala (