Noise Reduction
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
- Cilal Najed
Noise Reduction
Kakva iskustva imate sa ovim pedalama? Da li je neko koristio ISP Decimator, EHX Hum Debugger? Ili MXR Smart Gate, Rockton Hush?
Re: Noise Reduction
ili Boss NS-2 Noise Suppressor
- Cilal Najed
jedino ns-2 namerno nisam pomenuo jer sam ga probao i sum uopste ne skida, ni trunku!
Pomenuo bih da je ns-2 inteligentni noise reduktor; eliminise noise i humm kada se ne svira, onog momenta kad okinete zicu, on propusta skoro kompletan signal; Mislim da i Smart Gate funkcionise po istom sistemu...Cilal Najed wrote:jedino ns-2 namerno nisam pomenuo jer sam ga probao i sum uopste ne skida, ni trunku!
Mada i malo noisea nije na odmet, pogotovo ako je to white noise! Zar ne Z*Z*Z druze stari? 

- Cilal Najed
NS2 je gate i to ne bas preterano inteligentan, jer kao sto rekoh, sum ne gejtuje uopste, pa sam zato i postavio ovu temu da cujem ima li ko nekog iskustva sa drugim NR pedalama. Ne bih da raspredamo o ns2 jer sam je probao i ne radi mi nista, verujem da je mnogima zavrsila posao, ali meni ne.Z*Z*Z wrote: Pomenuo bih da je ns-2 inteligentni noise reduktor; eliminise noise i humm kada se ne svira, onog momenta kad okinete zicu, on propusta skoro kompletan signal; Mislim da i Smart Gate funkcionise po istom sistemu...
Ako je neko zainteresovan da kupi ns2, drugar je prodaje, pa...
Inace, odlucio sam da kupim isp decimator, mnogo sam se dvoumio izmedju nje i ehx hum debugger, ali presudio je dizajn i velicina.. Ako bi neku NR pedalu trebalo nazvati inteligentnom to su ove dve...
Naravno kolega Spaceman, white noise nikog nije ubio, valjdaxspaceman wrote:Mada i malo noisea nije na odmet, pogotovo ako je to white noise! Zar ne Z*Z*Z druze stari?