Planiram da konacno kupim sebi posteno pojacalo, i trebace mi malo pomoci posto se u pojacala ne razumem ama bas uopste. Dakle, ovako, prva i najvaznija stvar-budzet koji je negde izmedju 500 i 700 protivdinarske vrednosti ali nije nista fiksno. Voleo bih da bude lampasko, 30+ vati u kombo ili glavatoj varijanti. Iskreno ne znam koji zvuk jurim, voleo bih da pojacalo ima svoj karatker, ne zelim da bude sterilno i bezzivotno. Pre svega zelim dobar klin, drajv/dist su samo plus jer to planiram da izvlacim iz pedala (tj. necu da zrtvujem klin zbog drajva, ali ako ima dobar drajv pored dobrog klina dirtboxes idu u penziju). Znaci u principu mi treba dobro allround pojacalo, sa akcentom na cistom zvuku koje cu moci da iznesem potencijalno jednog dana na osrednju svirkicu. Imate li nekih predloga?
Guglanjem i veslanjem izdvojih par favorita:
Engl Thunder (head ili combo varijanta)
Fender Hot rod deluxe
Bugera 333xl

Peavey classic 30 sam probao ali mi se nije preterano svideo
Inace, kapiram, (ispravite me ako gresim) da mi 15w nece biti dovoljno za sve ovo
P.S. Nisam bas obavesten o Laney pojacalima, pa ako ima nekog ovde ko ima iskustva sa istima nek pise, il' nek zauvek cuti