Line 6 pojachala
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Line 6 pojachala
Shta generalno mislite o ovim pojachalima (Spider 3 120 w pogotovo) ?
jel ima neko? koja je cena? kvalitet? sitnice?
jel ima neko? koja je cena? kvalitet? sitnice?
- mislim_stvarno
Re: Line 6 pojachala
Ja sam ga probao, doduse od 60w, i meni se nije svideo...
http://www.thomann.de/gb/line6_spider_iii_120210.htm
Previse konfuzan nacin pravljenja preseta, jedini preset koji mi se svideo bio je INSANE (high high gain)...
Bolji izbor bi po mom misljenju bio Roland Cube...
http://www.thomann.de/gb/line6_spider_iii_120210.htm
Previse konfuzan nacin pravljenja preseta, jedini preset koji mi se svideo bio je INSANE (high high gain)...
Bolji izbor bi po mom misljenju bio Roland Cube...
- Nyarlathotep
- MF veteran
svima su kao nesto OK, popularna su.
ali ja sam u fazonu, sto jednostavnije pojacalo, bez ugradjenih efekata, po mogucstvu samo lampe i par potova.
ali ja sam u fazonu, sto jednostavnije pojacalo, bez ugradjenih efekata, po mogucstvu samo lampe i par potova.
Sto jednostavnije to bolje! Sto manje elektronike raznih zezalica efekata i komponenti...to bolji zvuk!Nyarlathotep wrote:svima su kao nesto OK, popularna su.
Ja imam Spyder II 75 w i u principu sam zadovoljan njime.Sa FBV controlerom sam se zeznuo.Ima vah,ali banke su totalno njesra-varijacije na temu i vise me podsecaju na tehno sound.Clean i metal preset su super+delay i reverb.Crunch i insane su mi bezveze.Phaser i tremolo su bezveze.All in one pojacalo za amatere poput mene,mada prejako za komsije
Jedina mana je komplikovano namestanje preseta preko FBV(zbog cega sam je se i resio),ali pojacalo generalno odlicno sljaka

registrovao se samo da ti kazem sledece:
kupovo novu akustaru.
probao iz zajebancije upravo taj od 120w
sviruckao malo.
clean, twang i blues "ampovi" me oborili s nogu. crunch je skroz ok. highgain ne volem inache, ali moze da prodje za solaze itd.. ako ti treba neshto za metal ili neshto shto zvuchi "debelo" sa napucanim inputom i driveom, ovo nije to.. iako je i vishe nego upotrebljivo, ipak bih pozvao ortaka da donese messa boogie markIII za snimanje ozbiljnih lampi. s obzirom na to da je solid state amp, radi savrsheno.
meni bilo potrebno pojachalo za blues, jazz i funk svirke (tachnije, studijsko snimanje).. gledao sam marshale.. fenderov twin verb, rolandov cube.. sve mi je to bilo ok, ali preskupo za zvuk koji prave..
onda sam iz zajebancije zasvirao ovo chudo. oborilo me sa nogu.
i kupio ga.
u svakom sluchaju, try before buy.
a ako radish slichnu muziku kao i ja, i ne zelish da kupujesh preskupu opremu da bi dobio 5% vishe na zvuku, to je to.
poz
kupovo novu akustaru.
probao iz zajebancije upravo taj od 120w
sviruckao malo.
clean, twang i blues "ampovi" me oborili s nogu. crunch je skroz ok. highgain ne volem inache, ali moze da prodje za solaze itd.. ako ti treba neshto za metal ili neshto shto zvuchi "debelo" sa napucanim inputom i driveom, ovo nije to.. iako je i vishe nego upotrebljivo, ipak bih pozvao ortaka da donese messa boogie markIII za snimanje ozbiljnih lampi. s obzirom na to da je solid state amp, radi savrsheno.
meni bilo potrebno pojachalo za blues, jazz i funk svirke (tachnije, studijsko snimanje).. gledao sam marshale.. fenderov twin verb, rolandov cube.. sve mi je to bilo ok, ali preskupo za zvuk koji prave..
onda sam iz zajebancije zasvirao ovo chudo. oborilo me sa nogu.
i kupio ga.
u svakom sluchaju, try before buy.
a ako radish slichnu muziku kao i ja, i ne zelish da kupujesh preskupu opremu da bi dobio 5% vishe na zvuku, to je to.
poz
Pozdrav i dobrodoslica za Heatmana...
E sad o line 6...
Meni su se svidela... mozda modeling i nije 100% kao i originali, ali nigde i ne pise da je zvuk 100% original. pise da je modeling uadjen prema tipu pojacala koji treba da emuliraju. u smislu "ima karakteristike kao" umesto "originalni zvuk pojacala koje pise"
Kad am JA probao pojacalo, malo cackanja i moze da se napravi vrrrlo dobar zvuk.. ali i korisnik treba da se malo udubi u cackanje i sredjivanje!!!
E sad o line 6...
Meni su se svidela... mozda modeling i nije 100% kao i originali, ali nigde i ne pise da je zvuk 100% original. pise da je modeling uadjen prema tipu pojacala koji treba da emuliraju. u smislu "ima karakteristike kao" umesto "originalni zvuk pojacala koje pise"
Kad am JA probao pojacalo, malo cackanja i moze da se napravi vrrrlo dobar zvuk.. ali i korisnik treba da se malo udubi u cackanje i sredjivanje!!!
de si bre deki? trista godina..
nema te na rumskom vishe, bash se setio tebe pre neki dan (slushao onu pesmu)
i mislim se jbt, jesam se ja njemu javio uopce?
naravno da nisam jbg.. sry.. bash sam govno..
poz
nema te na rumskom vishe, bash se setio tebe pre neki dan (slushao onu pesmu)

naravno da nisam jbg.. sry.. bash sam govno..
poz
jel ima neko iskustava sa line 6 spyder III 15? zanimljivo izgleda barem ono shto sam video na youtube-u mada neverujem ja u to dok neprobam ili dok nechujem neshto od vas koji ste probali..
e, i da.. ljudi su masom odushevljeni njihovim proizvodima i plugovima.. meni ono shto fali njihovim plugovima (zvuku) je zvuchnik i zvuk prave sobe..
a ovo reshava stvar..
poz
a ovo reshava stvar..
poz
Sta su plugovi?
plugovi su pluginovi.. E sad je line6 izbacio neki komplet pluginova i plus sto ima onih starih znaci novi su PODfarm stari su GEARbox... jel tako bese... ???
Hmm jes da je ovo trebalo na PP al' moze i ovde...
Ima me i tamo, svaki dan po nekoliko puta... ali nemam nameru da proveravam cija se zena spandjala sa kim, ko je ukrao kome opremu, ili pare... kome otislo jare... ne mozem bwe.. A tema o muzici ima sve manje. pogledam dve tri teme dnevno, eventualno jos neku i dosta mi je, na catu sam maltene svako vece.. tu smo oni stari. prickamo i zezamo se..
A a rumskom... citam ja i tvoje postove,
A ovo za javljanje nisi vnoGo, ... rekoh necu da se namecem coveku... znas gde da me nadjes, pa ako ti zatrebam uvek mozes da me nadjes
Pozzdrav i wilkomen!!!
Hmm jes da je ovo trebalo na PP al' moze i ovde...
Ima me i tamo, svaki dan po nekoliko puta... ali nemam nameru da proveravam cija se zena spandjala sa kim, ko je ukrao kome opremu, ili pare... kome otislo jare... ne mozem bwe.. A tema o muzici ima sve manje. pogledam dve tri teme dnevno, eventualno jos neku i dosta mi je, na catu sam maltene svako vece.. tu smo oni stari. prickamo i zezamo se..
A a rumskom... citam ja i tvoje postove,

A ovo za javljanje nisi vnoGo, ... rekoh necu da se namecem coveku... znas gde da me nadjes, pa ako ti zatrebam uvek mozes da me nadjes

Pozzdrav i wilkomen!!!
ma dok ja poshaljem pp sa ovog modema ode sve u ku****
elem ne volim nikome nishta da trazim a ti i ja smo imali kul odnos i zao mi shto se nismo chuli od onda.. msn mi ne radi ni na jednoj mashini a kad radi uglavnom me mrzi da ga dizem jbg.. ako si u bgu ponekad, javi se da pijemo kafu/pivo wateva..
poz
elem ne volim nikome nishta da trazim a ti i ja smo imali kul odnos i zao mi shto se nismo chuli od onda.. msn mi ne radi ni na jednoj mashini a kad radi uglavnom me mrzi da ga dizem jbg.. ako si u bgu ponekad, javi se da pijemo kafu/pivo wateva..
poz