Zanimljiva pedala za nas basiste (Behringer VB1)
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Zanimljiva pedala za nas basiste (Behringer VB1)
Da li je iko probao, ovu zanimljivu pedalu?Ja je nisam video u Beogradu, da li neko nesto zna vise o ovom Behringer-u?
http://www.behringer.com/VB1/index.cfm?lang=eng
http://www.behringer.com/VB1/index.cfm?lang=eng
Re: Zanimljiva pedala za nas basiste...
hmmm, meni se cini poslednji put kad sam bio u mitrosu da sam vidio takvu (e sad nisam 100% siguran mozda je bila neka druga Vintage Behringer pedala)
Re: Zanimljiva pedala za nas basiste...
Ja sam video par gitarskih pedala, ali nijednu za bas.
Molim vas, popravite moju gresku u naslovu.
Molim vas, popravite moju gresku u naslovu.

Last edited by dejankuki on 18 Dec 2008, 20:51, edited 1 time in total.
Reason: opraaaaavljenoooo... ;)
Reason: opraaaaavljenoooo... ;)
- Rocket Roll
Re: Zanimljiva pedala za nas basiste (Behringer VB1)
U pitanju je Behringerova kopija EHX BassBalls envelope filtera: http://bass-guitars.musiciansfriend.com ... sku=150023
- sirac-šunka
- vragolan
Ne mogu da verujem. I to su iskopirali!
U vise navrata sam se lozio da pazarim bassballs, par puta i zvao i trazio, ali slaba vajda. Mozda cu imati vise srece sa ovim Behringer-om.
U vise navrata sam se lozio da pazarim bassballs, par puta i zvao i trazio, ali slaba vajda. Mozda cu imati vise srece sa ovim Behringer-om.
Ozbijno razmisljam o kupovin, ali prvo da povatam ove likove u Mitrosu, a posle i u Artistu, pa mozda bude nesto... 

Bio sam danas u Artistu i nisam je uocio...
Znas li cijenu ili moram opet da idem?

Znas li cijenu ili moram opet da idem?
- sirac-šunka
- vragolan
Aj kupi i meni jednu.vbraca wrote:Ozbijno razmisljam o kupovin, ali prvo da povatam ove likove u Mitrosu, a posle i u Artistu, pa mozda bude nesto...
Ozbiljno.
A sta ako se ispostavi da je sranje?
Cucemo se oko ove pedalice, sutra idem u Mitros pa javljam!

Cucemo se oko ove pedalice, sutra idem u Mitros pa javljam!

- Rocket Roll
Eno je u Mitrosu na pultu, među ostalim Behringerovim pedalama, ako se ne varam.
Hmm ja sam video neku povecu Behringer pedalu, ali mislim da je bio neki dist.Uostalom, eto mene sutra u Mitros-u, pa cu da proverim...Rocket Roll wrote:Eno je u Mitrosu na pultu, među ostalim Behringerovim pedalama, ako se ne varam.

Danas sam pazario jednu gitarsku pedalu u Mitrosu. Pored ostalih Behringer pedala bila je na pultu i ta o kojoj pricate, odmah pored Vintige Distortion-a (po velicini su slicne), a pored nje su onda na desno isle bas pedale. Dakle imaju je, videh svojim ocima pre 6 sati
- sirac-šunka
- vragolan
Sta bi sa ovim?!!!
Skoro sam uzo da probam jednu bass pedalicu, pa da je uzmem, ali nije mi se dopala, pa sam je vratio. Bas me zanima kako radi ovo cudo! Ocu jednu bass pedalu koja valja!
Skoro sam uzo da probam jednu bass pedalicu, pa da je uzmem, ali nije mi se dopala, pa sam je vratio. Bas me zanima kako radi ovo cudo! Ocu jednu bass pedalu koja valja!
Bio, probao i nisam kupio.
Nije mi se svideo, ja trazim neki bas jak envelope, sa vise kontrola ovaj mi to neomogucava.Dist mod je ocaj da dodam.
Nije mi se svideo, ja trazim neki bas jak envelope, sa vise kontrola ovaj mi to neomogucava.Dist mod je ocaj da dodam.
- sirac-šunka
- vragolan
Pa kad sam trazio original, cini mi se da me je ovaj video bas kupio:
Zvuci kao jak envelope. A i u pravu si, treba da bude jak. Osrednji se samo zamulja u mixu i prlja celokupan zvuk basa i nista od efekta...
Zvuci kao jak envelope. A i u pravu si, treba da bude jak. Osrednji se samo zamulja u mixu i prlja celokupan zvuk basa i nista od efekta...